Kolaži su svuda! Doli Parton se priključila Instagram izazovu, pa inspirisala svetske zvezde

Pogledajte kako izgledaju kolaži slika svetskih zvezda i poznatih ličnosti, inspirisani postom Doli Parton

Kantri pevačica Doli Parton, koja je napunila 74. godine, podelila je na Instagramu četiri svoje fotografije, ukazujući na razlike između profila korisnika  na društvenim mrežama – Linkedin, Fejsbuk, Instagram i Tinder.

U ovoj mini galeriji, koja je odmah prerasla u internet "mem" kako navodi Insider, Parton je odabrala poslovnu bluzu za predstavljanje na Linkedinu, kućni džemper za Fejsbuk i trendi izdanje za Instagram.

Što se fotografije na Tinderu tiče, pevačica je odabrala lascivnu fotografiju iz Plejboj izdanja iz 1978. godine, u kojem je ona prerušena u zečicu.

Uz fotografije dodala je i poruku: "Pronađi sebi ženu koja može sve ovo", aludirajući na različita izdanja jedne iste osobe na svakoj od slika.

Obožavaoci Partonove oduševljeno su odreagovali na njen kolaž, nazivajući je "kraljicom" i "nacionalnim blagom".

Kako su se reagovanja na ovaj postupak dalje širila, brojne zvezde su dale sebi slobodu da, inspirisane Partonovom, naprave kolaže svojih fotografija i pokažu razlike u predstavljanju na društvenim mrežama.

Tako je glumica poznata po ulozi u filmu "Skandal", Keri Vošington, napravila kontrast između svog poslovnog izdanja i fotografije u kojoj u donjem vešu leži na krevetu, uz reči: "Inspirisano Doli Parton, naravno".

Post glumice Dženifer Garner na Instagramu izazvao je i reakciju same Partonove koja je prokomentarisala: "Savršeno", pri čemu nije jedina koja smatra da je Garnerova odgovorila na izazov na pravi način.

Voditelj Endi Koen uzvratio je na opasku Partonove napisavši ispod svojih fotografija: "Tip koji može sve ovo".

Voditeljka vesti Džuli Čen inspirisana Partonovom, predstavila je svoje fotografije u kojoj pažnju privlači slika sa Fejsbuka gde je Čenova okružena svojim psima.

Glumica Kristin Čenovit podelila je sa svojim pratiocima da je Partonova bila njen "omiljeni trendseter".

Investitorka i poslovna žena, Barbara Korkoran  takođe je predstavila četiri strane svoje ličnosti uz poruku da: "Možeš imati sve, ali ne istovremeno".

Brojne druge slavne ličnosti takođe su uzele učešća u ovom memu.

TV voditelj Konan O' Brajan pitao je pratioce koja verzija Konana najviše liči na njega.

Glumica Džesika Častejn istakla se sa svojom fotografijom za Tinder.

U pokušaju da pokaže da živi izvan svoje kuhinje, Gordon Remzi, jedan od najpoznatijih i najuspešnijih kuvara i televizijskih ličnosti prihvatio je izazov i uključio u kolaž sliku sa svojim sinom, ispod kojeg je napisao: "Kuvari mogu ponekad da izađu iz kuhinje...".

(T.T.)