Vrela Emili ima guzu od milion dolara i nikome nije jasno zašto ju je sad upropastila u fotošopu

Emili Ratajkovski objavila je nekoliko novih fotografija, međutim mnoge je zbunila njena fotošopirana pozadina

Emili Ratajkovski, Foto: Profimedia

Jedna od najpoznatijih manekenki današnjice Emili Ratajkovski (28) 2017. godine pokrenula je sopstvenu liniju kupaćih kostima, a do danas se ta linija proširila i na kolekciju donjeg veša.

Lepa Emili ih tako sama najbolje reklamira u ulozi modela, a ništa drugačije nije bilo ni s poslednjom kolekcijom koju ju je izbacila u prodaju, a na društvenim je mrežama objavila nekoliko najnovijih komada.

Međutim, pažnju njenih obožavatelja i potencijalnih kupaca nije toliko privukao donji veš, koliko Emilina guza koja izgleda potpuno neprirodno i izobličeno pa su mnogi zaključili da se zaigrala u fotošopu, ali postavlja se pitanje kako to i sama nije primetila pre nego je objavila fotografiju.

- Novi izgled, novi donji veš - napisala je slavna brineta uz objavljenu fotografiju na kojoj je odevena u crne tangice, grudnjak i napola navučene farmerke.

Tako je 25, 2 miliona pratioca ostalo u čudu i s upitnikom iznad glave jer malo kome Emili u takvom izdanju izgleda privlačno.

- Loš fotošop - glasio je jedan komentar.

- Ovo je jedan od najlošijih fotošopiranih fotki koje sam ikada video. Zapravo ne mogu da verujem da je ovo objavljeno - glasio je drugi komentar.4

- Šta se ovde dogodilo? - upitala se jedna devojka.

- Ovo ne može biti više fotošopirano nego što je sad - deo je komentara koje je dobila od obožavatelja, dok drugi deo hvali njenu lepotu.

Emilii je svetsku slavu stekla nakon što se pojavila u muzičkom spotu Robina Tika za pesmu "Blurred Lines", a uz to je postala i jedna od najtraženijih imena u svetu mode.

Sve je više onih koji smatraju da Amerikanka poljskih korena promoviše nerealan standard lepote, ali nju to ni najmanje ne zabrinjava. Ona je posvećena svojoj karijeri, dizajniranju sopstvene linije bikinija i donjeg veša, kao i šetnji po modnim pistama.

Što se tiče privatnog života, Emili je u srećnom braku s glumcem i rediteljem Sebastijanom Ber-Meklardom za kog se udala 2018. godine u njujorškoj opštini.

Video: I ona se zove Emili, a peca u tangama

(Telegraf.rs)