"Bolja si od Džej Lo, ništa ti ne može!" Nerealna slika znojave Hale Beri u 54. godini

Hale Beri voli da objavljuje provokativne fotografije na svojim društvenim mrežama, a najnovijima je očarala obožavatelje

Hale Beri, Foto: Profimedia

Holivudska glumica Hale Beri (53) ne prestaje s objavljivanjem provokativnih i seksepilnih fotografija na Instagramu, a one koje je među poslednjima objavila malo toga ostavljaju mašti.

Na jednoj od njih 53-godišnja Hale pozira u toplesu i delimično otkriva svoje bujne grudi, ali i mišiće na rukama koji su rezultat napornog vežbanja kojem se svakodnevno posvećuje.

"Kako je lepo gledati te", "Čista i slobodna", "Izgledaš predobro kao i uvek", "Molim te, udaj se za mene", "Sviđa mi se umetnička strana ove fotke", "Još uvek si najseksepilnija žena na ovom svetu", poručili su joj obožavatelji u komentarima. Međutim, neki su pisali i da izgleda bolje od Džej Lo koja je 3 godine mlađa od nje, te da ne zaostaje za njom kada je trening u pitanju.

Hale trenutno radi na jačanju forme za potrebe snimanja novog filma "Bruised", u kom glumi i čiji je reditelj, a u kojem igra lik MMA borca Džeki Džastiz.

U trošnoj trenirci, s dugom kosom u dredovima i licem punim modrica, Hale je sve iznenadila svojom uverljivom maskom posrnule sportistkinje koja pokušava da se vrati u formu.

Hale Beri; Foto: Profimedia

Hale inače nosi titulu jedne od najsekspilnijih žena sveta, dodatnu slavu stekla je kao Džejms Bondova devojka, a za ulogu u filmu "Monster's Ball" 2001. godine dobila je Oskara za najbolju žensku ulogu.

(Telegraf.rs)