Slavnu pevačicu Dafi danima drogirali i silovali dok su je držali u zarobljeništvu

- Istina je, i molim vas, verujte mi da sam sada dobro i na sigurnom. Silovana sam i drogirana, držali su me u zarobljeništvu nekoliko dana - napisala je pevačica

Printskrin: Youtube/Superstellina2014

Popularna pevačica Dafi (35) otkrila je da je bila zarobljena danima i da su je tada drogirali i silovali. Pevačica je sada na sigurnom i oporavlja se, a odlučila je da svoju potresnu priču ispriča javno.

Mnogi su se pitali zašto se povukla iz javnog života, a kada ju je kontaktirao novinar, pevačica je odlučila da svoje traumatično iskustvo, prvenstveno podeli sa svojim fanovima.

Dafi je na svom Instagram profilu objavila tekst u kome je napisala šta joj se dogodilo, a ispod posta dobila je brojne poruke podrške da prebrodi teške trenutke, sada, kada je odlučila da progovori o onome što je proživela.

- Možete samo zamisliti koliko sam puta razmišljala o tome, da to napišem. Način na koji bih to napisala, kako bih se nakon toga osećala. Nisam sasvim sigurna zašto je sada pravo vreme i šta je ono što će mene "osloboditi", ako budem razgovarala o tome. Ne mogu objasniti. Mnogi od vas se pitaju šta se sa mnom dogodilo, gde sam nestala i zašto - počela je svoju ispovest Dafi.

- Novinar me je kontaktirao, pronašao je način da dođe do mene i rekla sam mu sve ovo prošlog leta. Istina je, i molim vas, verujte mi da sam sada dobro i na sigurnom, silovana sam i drogirana, držali su me u zarobljeništvu nekoliko dana. Naravno, preživela sam - napisala je pevačica.

- Za oporavak je trebalo vremena. Nema lakog načina da se to kaže. Ali mogu vam reći, u poslednjoj deceniji, hiljadama i hiljadama dana koje sam želela da ponovo osetim toplinu u svom srcu, sunce sada sija. Pitate se zašto nisam odlučila da koristim svoj glas kako bih izrazila svoju bol? Nisam želela da pokažem svetu tugu u mojim očima. Pitala sam se kako mogu da pevam od srca ako je slomljeno? I polako je sada celo - napisala je Dafi.

Pevačica je 2011. godine objavila poslednji, svoj drugi album. Njena najpoznatija pesma je "Mercy" koju je snimila 2009. godine.

Video: Italijani silovali pijanu Britanku, pa čestitali jedan drugom

(D.J.)