Fanovi urnišu Kajli Džener zbog skraćenog prsta: Ona čitala komentare, pa vrhunski ućutkala hejtere!

Rijaliti zvezda je pokušala da objasni zbog čega joj je jedan prst kraći od ostalih

Zbog ove slike ljudi prozivaju Kajli Džener, ali njenoj šmekerskoj reakciji nisu se nadali, Foto: Profimedia/Backgrid UK

Najmlađa milijarderka na svetu i rijaliti zvezda Kajli Džener (22) na društvenim mrežama često deli provokativne fotografije, fotografije sa putovanja, te svoje odevne kombinacije. Međutim, nije uvek sve savršeno kako se u većini slučajeva čini.

Kajli je sada sa svojim pratiocima na Instagramu podelila fotografiju svojih stopala, a možda to ne bi to bilo toliko neobično da se na fotografiji ne vidi kako joj je srednji prst dosta kraći od ostalih.

Kajli kaže da joj je prst pukao, a njeni pratioci joj se rugaju.

"Izvinjavam se, ali šta je ovo?", " Otići će na plastičnu operaciju svog prsta, a onda će napraviti lak za nokte i zaraditi još jdnu milijardu", ""Žena je imenovala svoje prste", "Toliko je bogata i toliko joj je dosadno da je dala imena svojim prstima", neki su od više stotina komentara na Tviteru.

Kako bi "odbranila" svoja stopala, Kajli je objavila i fotografiju stopala svoje sestre Kendal (24), koja ima jedan prst znatno duži od ostalih.

Ona se našalila da su njeni prsti sada veoma poznati, a zatim im je dala imena.

- Veći prsti su dečaci - napisala je Kajli, a čak i neki hejteri su prokomentarisali da joj je reakcija na prozivke vrhunska.

Kajli je prstima dala imena, Foto: Instagram/kyliejenner

Na društvenim mrežama su joj mnogi to zamerili, govoreći da brani sebe dok priča loše o sestri.

Pratioci su nedavno pokrenuli i raspravu o njenim grudima, kada su na poslednjim objavljenim fotografijama uočili da su joj znatno veće nego pre. Međutim, ona i dalje ne priznaje da je stavila implantante, tako da sve ostaje na nagađanju.

"Izgleda prekrasno ali ne može reći da nije stavila implantante", "Čudo šta sve plastična hirurgija i šminka mogu da naprave" - neki su od komentara ispod poslednjih fotografija koje je objavila.

Kajli je negirala bilo kakvu operaciju, a kaže da nosi grudnjak marke "Victoria's secret" i da koristi lepljive trake koje joj podižu grudi. Priznala je samo da je stavila filere u usne i lice.

Međutim, hirurzi smatraju da je imala nekoliko hirurških prepravaka, uključujući i operaciju nosa.

Video: Ovako izgleda kada se milijarderka snima u malenom bikiniju, a tu je i vrela drugarica

(I. T.)