Džej Lo zamešala u uskoj haljini: Posle 12 sekundi desio se preokret i svi su ludi za ovim snimkom!

Slavni par je napravio smešan video za Tik Tok, a snimak je ogromnom brzinom postao viralan

Pevačica Dženifer Lopez (50) i bivši bejzbol igrač Aleks Rodrigez (44) su odgovorili na Drejkov izazov i snimili video koji je odmah postao viralan.

Oni su "osvojili" Tik Tok društvenu mrežu, tako što su napravili najsmešniji video snimak. Slavni par je napravio svoju verziju Drejkovog "Flip The Switch" izazova u nedelju popodne i oni su definitivno pobednici.

Printskrin: Instagram/arod

Aleks stoji ispred ogledala u bež pantalonama, beloj košulji i crnom sakou dok na očima ima crne naočare i ne pomera se. On snima Dženifer u odrazu dok se ona uvija i igra u beloj, uskoj haljini, dok na sebi ima "Guči" kaiš. Na ušima je nosila zlatne alke, a kosu je vezala u punđu.

Zvezda filma "Prevarantkinje s Vol Strita" je pokazala svoje savršeno izvajano telo. Dok je igrala i okretala se u jednom trenutku sve se promenilo.

Oni su zamenili mesta i uloge, a Aleks odjednom bio u istoj, beloj haljini i imitirao je pokrete njegove verenice.

Ceo video je bio veoma smešan i bivši bejzbol igrač je kako bi sve bilo što autentičnije dodao "smokey eye" na oči i zlatne minđuše.

Dok je pokušavao da odigra što bolje, Aleks se mučio da ne prasne u smeh i tu se video završava.

Dženifer je okačila snimak na Instagram stori i napisala:

"Čekajte kraj videa..."

Podsetimo, bivši bejzbol igrač Aleks Rodrigez je u martu 2019. godine na Bahamima zaprosio svoju lepšu polovinu, ali se oni još uvek nisu venčali zbog poslovnih obaveza.

(I.T.)