U ovim nestvarnim kućama zvezde provode vreme u izolaciji, tu je dvorac srpske pevačice

Dok traje pandemija korona virusa, poznate ličnosti borave u svojim domovima

Domovi poznatih ličnosti Foto: Instagram dragana_mirkovic/champagnepapi, Youtube Wave Motion Films/Alex Rodriguez

Pandemija korona virusa bukvalno je "oterala" ljude sa ulica, tako mora da se boravi u kućnim uslovima kako bi se sačuvalo zdravlje.

To čine i domaće i svetske zvezde. One borave u svojim nestvarno lepim i skupoecenim nekretninama, a mi ćemo vam prikazati neke, posredstvom sajta Highsnobiety.

Dženifer Lopez je pre neki dan pokazala kako izgleda njeno dvorište na imanju u Los Anđelesu. Nešto malo više otkrila je pre nekoliko meseci, i to na snimku gde se vidi kako ju je verenik Aleks Rodrigez iznenadio za rođendan.

Kanadski reper Drejk ima vilu od 100 miliona dolara koja se nalazi u Torontu. Njegova kuća ima veliki košarkaški teren, kao i kupatilo koje pušta laganu muzika kada ulazite u isto.

Pogledajte kako izgleda Drejkov košarkaški teren.

A evo kako njegova kuća

Kim Kardašijan i Kanje Vest takođe žive u skupocenoj kući, koja se nalazi u Los Anđelesu. Oni su otvorili vrata ekipi časopisa "Architectural Digest", a kako izgleda unutrašnost njenog doma, pokazala je sama američka starleta (listajte klikom na strelicu koja se nalazi sa desne strane objave, na sredini).

Reper i preduzetnik Rik Ros živi u Atlanti, a njegova vila izgleda, bez preterivanja, nestvarno. Ima bioskop, salu za kuglanje, 12 spavaćih soba i ogromnu trpezariju gde može da stane 100 ljudi.

Reper Post Maloun kupio je kuću od 1200 kvadrata u na severu Jute.

Još jedan reper Farel Vilijams može da se pohvali da ima skupocenu kuću. Platio ju je preko 16 miliona dolara, a na njegovo imanje na Beverli Hilsu krase vodopadi, teniski teren i brojne druge stvari.

Najskuplju kuću u Los Anđelesu poseduje vlasnik Amazona Džef Bezos. Košta neverovatnih 165 miliona dolara, a takođe poseduje stan u Njuroku koji košta 80 miliona.

Kada je reč o našim zvezdama, Dragana Mirković će dane izolacije provesti sa svojom porodicom u dvorcu u Austriji.

- Izolacija. Čuvajte se i budite mi dobro. Volim vas. Hvala vam beskrajno na podršci i divnim komentarima - napisala je srpska pevačica.

Video: Pogledajte kako virus može lako da se proširi van bolnice: Vodite računa o higijeni ruku

(Telegraf.rs)