Poznati kantri muzičar Džo Difi preminuo od korona virusa

Samo dva dana nakon što mu je potvrđeno da je zaražen korona virusom, legendarni muzičar izgubio je svoju bitku za život

Printskrin: Youtube/ JoeDiffieVEVO

Poznati kantri muzičar Džo Difi, preminuo je u nedelju, 29. marta, u 61. godini usled komplikacija povezanih sa korona virusom, potvrdio je njegov portparol.

Legendarnom muzičaru je u petak, 27. marta, potvrđeno da je zaražen korona virusom, a samo dva dana kasnije on je izgubio život.

- Legenda kantri muzike Džo Difi preminula je danas, u nedelju, 29. marta, od komplikacija koronavirusa (COVID-19) - piše u izjavi za javnost.

On se u petak obratio javnosti, kada je i potvrdio da je pozitivan na Covid-19 i objasnio da se nalazi u bolnici gde mu je pružena medicinska pomoć, ali i apelovao na javnost i zamolio svoje fanove da budu oprezni.

- Pod medicinskim sam nadzorom, medicinskih profesionalaca i trenutno se podvrgavam lečenju. Moja porodica i ja trenutno tražimo privatnost. Želimo da podsetimo javnost i sve moje fanove na budu oprezni tokom ove pandemije - pisalo je u njegovom saopštenju.

Džo je bio legenda kantri muzike, poznat po brojnim hitovima iz 90-tih godina prošlog veka, a u svojoj dugoj karijeri izdao je čak 13 albuma.

Neki od njegovih najpoznatijih hitova su: "Home", "If the Devil Danced", "Third Rock from the Sun",  "Pickup Man" i "Bigger Than the Beatles"

Video: Razvojni put virusa koji već mesec dana kosi sve pred sobom

(N.L)