Ispunila joj se želja! Keti Peri preslatkom fotografijom na kojoj je Blum otkrila pol bebe

Pevačica je na jednom koncertu otkrila da li bi volela da ima sina ili ćerku

Keti Peri, Ornaldo Blum, Foto: Tanjug/AP

Pevačica Keti Peri (35) pre mesec dana otkrila je javnosti da je u drugom stanju i da sa svojim izabranikom, glumcem Orlandom Blumom  (43) čeka svoje prvo dete, a sada je Keti sa svima podelila novosti.

Pevačica je od početka otvoreno govorila o trudnoći, javnost je putem Instagrama obaveštavala o svemu. Ovoga puta, preslatkom fotografijom je otkrila i pol bebe.

Keti je na Instagramu objavila fotografiju Olranda, a njegovo lice umizano umazano je u roze šlag, dok je u opisu napisala: "Devojčica je"

Pevačici se ispunila želja, obzirom da je još početkom marta na koncertu u Australiji pred milionskom publikom pokazujući na stomak rekla: "Nadam se da je devojčica".

Da je u drugom stanju, Keti je sa celim svetom podelila u svom novom spotu za pesmu "Never Worn White" koji je objavila početkom marta.

Ovo je pevačicino prvo dete, dok Orlando ima sina Flina Kristofera Bluma (9).

Podsetimo, Keti i Orlando zajedno su od 2016. godine, a o njenoj trudnoći počelo je da se priča krajem avgusta 2019. kada se pojavila na premijeri serije "Carnival Row" na kojoj je bila u društvu verenika.

Tada su svi primetili "ispupčeni" stomačić koji se nazirao, ali komentara od strane pevačice i glumca nije bilo.

Video: Kejti Peri ukrala od Lene? Naša pevačica objasnila zašto strani mediji bruje o njoj

(N.L)