Anđelina i Bred konačno postigli dogovor oko školovanja dece: Odlučili se za "tradicionalan način"

Jednu odluku su konačno doneli i napravili pomak u procesu razvoda posle 3 godine

Bred Pit i Anđelina Džoli; Foto:shutterstock

Bivši najpopularniji par u Holivudu, glumci Bred Pit (56) i Anđelina Džoli (44) se dogovorili da se njihova deca školuju na tradicionalan način.

Trogodišnja borba između Breda Pita i Anđeline se pomerila za jedan korak unapred jer su se konačno dogovorili na koji način će da obrazuju svoju decu.

Razvod holivudskih glumaca traje godinu dana duže nego njihov brak i oni su konačno napraviili jedan korak unapred u njihovom odnosu.

56- godišnji holivudski šmeker je bio oženjen za koleginicu iz filma “Gospodin i gospođa Smit” samo dve godine, iako su bili u vezi 14 godina, ali već tri godine pokušavaju da nađu kompromisno rešenje za mnoga pitanja nakon razvoda.

Bred je popunio papire u Los Anđelesu i obavestio sudiju da su se on i Endži konačno dogovorili oko obrazovanja svoje dece. Par se odlučio na tradicionalan način obrazovanja.

Najstariji sin Madoks (18) je sada na koledžu u Južnoj Koreji, pa će se ova odluka odnositi samo na njegovu mlađu braću i sestre Paks (16), Zaharu (15) Siloh (13) i blizance Noks (11) i Vivijen (11).

Dok su bili zajedno, decu su uglavnom podučavale dadilje i tutori jer su Bred i Anđelina bili zauzeti snimanjem filmova širom sveta i radili na raznim projektima, uključujući i humanitarni rad kome je Anđelina posvećena.

Govoreći o obrazovanju ona je 2017. godine rekla:

- Smeta mi koliko smo malo učili u školi – rekla je ona pre 3 godine.

Rekla je da su se odlučili na obrazovanje kod kuće zbog različitog kulturnog porekla svoje dece.

Anđelina s decom; Foto: Tanjug/AP

- Ne brinem o obrazovanju svoje dece. Uče po segmentima jer su oni iz celog sveta i ne želim da imaju isto obrazovanje kakvo sam  imala ja kada se radi o Vijetnamu ili Kambodži – rekla je tada Anželina.

Bred i Anšelina sada imaju dva rešena pitanja nakon razvoda, a to su pitanje starateljstva i edukacije, ali i dalje nisu rešili finansijski deo.

Bred je težak 300 miliona dolara, dok je Anđelina vredna oko 100 miliona dolara, a sud ih je proglasio "oficijalnim samcima".

Video: Bitka se nastavlja na svim frontovima: Kraljevska jabuka razdora između Dženifer i Anđeline

(I.T.)