Mora da se zna kad ćerka Kardašijanke slavi 2. rođendan: Od gostiju - niko, a sobe pune poklona

Kloi i njen bivši partner potrudili su se da njihovoj naslednici ništa ne nedostaje, osim gostiju

Printskrin: Instagram/khloekardashian

Ćerka rijaliti zvezde Kloi Kardašijan i košarkaša Tristana Tompsona, Tru Tompson napunila je dve godine, a roditelji su joj tim povodom organizovali rođendansko slavlje.

Kako je epidemija korona virusa, te je ograničeno kretanje i zabranjeno okupljanje, ponosni roditelji organizivali su rođendansku proslavu za njihovu naslednicu, na kojoj su bili samo njih troje.

Kardašijanka je snimila raskošnu dekoraciju od balona u roze i ljubičastim nijansama, kao i veliki broj poklona kojima je devojčica bila oduševljena i zadovoljno se smeškala.

Malena Tru imala je dve rođendanse torte, na jednoj je duvala svećice u naručju svog oca, dok je na drugoj sveice gasila dok ju j eu rukama držala njena majka.

Iako je bilo njih troje na rođendanskoj proslavi, roditelji su se pobrinuli da njihovoj naslednici ništa ne nedostaje, pa je cela kuća bila puna balona i poklona inspirisana animiranim filmom "Trolls", kao da je organizivano slavlje za minimum sto ljudi.

Podsećamo, Tristan je pravario Kloi u noćnom izlasku dok je ona bila u drugom stanju. Kardašijanka mu je zbog njihove ćerke oprostila prevaru, da bi nakon nekoliko meseci poljubio Džordan Vuds, najbolju drugaricu njene sestre Kajli Džener, na njengovoj kućnoj žurki.

Kloi i Tristan sada su u dobrim odnosima zbog svoje ćerke, a rijiti zvezda izjavila je nedavno da je njemu, ali i Džordan sve oprostila.

Kako je izgledala rođendanska proslava, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Džastin Biber peva na službi kod Kanjea Vesta

(D. J.)