Kajli se našalila na račun svoje sestre Kim: Imitirala njenu legendarnu scenu u bazenu

Kako bi joj što brže prošlo vreme u izolaciji, Kajli je odlučila da se zabavi tako što je imitirala svoje sestre

Kim i Kajli, Foto: Instagram kimkardashian/kyliejenner

Najmlađa milijarderka na svetu Kajli Džener odlučila je da se malo zabavi, pa se našalila na račun svoje starije sestre Kim Kardašijan imitirajući je na trenutno poluarnom TikToku.

Kako bi joj što brže, ali lakše prošlo vreme u izolaciji u kojoj je kao i ostatak sveta zbog epidemije korona virusa, Kajli je odlučila da na smešan način imitira članove svoje porodice.

Kajli je odlučila da pokaže svoj talenat i imitira najpoznatije izjave svojih sestara iz njihovog rijaliti programa "U korak sa Kardašijanovima", a kako bi to što bolje uradila imala je i malu pomoće svoje najbolje drugarice.

Za početak, odlučila se da u svom stilu dočara legendarnu scenu njene sestre Kim, koja je pre nekoliko dana dok je odmarala na Maldivima plakala, jer je izgubila jednu dijamantsku minđušu u okeanu.

S obzirom da je maestralno odradila posao imitacije, njeni pratioci su joj poručili da umiru od smeha.

"Boli me stomak od smejanja", "Vreme je da pokažeš svoju drugu stranu Kajli", " Ma, odlična si", samo su se nizale pohvale.

Osim Kim, mlada milijarderka je imitirala i svoje sestre Kloi, Kortni i Kendal, ali i majku Kris, a neke od njih nisu ostale imune na Kajlinu šalu.

- Ikona (pričam o sebi) - prokomentarisala je Kortni.

(N.L.)