Najlepša žena sveta nastavlja sa seksi slikama: Ovaj put je pokazala grudi i pegice na licu

Poznata manekenka ponovo pokazala svoje "donje grudi" i zategnut stomak na novoj objavi na društvenim mrežama

Bela Hadid; Foto: Tanjug/AP

Američka manekenka Bela Hadid (23) je objavila novu provokativnu fotografiju iz karantina u kom se već dva meseca nalazi zbog pandemije Covida-19 koji hara svetom.

Naime, Bela je nastavila da vodi ljubav sa fotoaparatom dok se nalazi u izolaciji i pozirala u seksi zelenom bikiniju, kojim je oduševila svoje pratioce na Instagramu.

Manekenka je objavila neobrađene fotografije dok se sunčala u dvorištu i pokazala svoj zategnut stomak, podignute grudi, kao i preplanuli ten u novoj galeriji slika.

Bela je ponovo pokazala svoj donji deo grudi u kupaćem kostimu, koji ima prsten u sredini, dok je donji deo kupaćeg imao samo dve tračice koje drže bikini da joj ne spadne.

Pored toga objavila je video snimke na kojima se vide konji, s obzirom da se trenutno nalazi u prirodi i izoluje se kako se ne bi zarazila virusom, koji je eskalirao u SAD-u.

Lice s naslovnice “Vogue-a” je takođe objavila selfi bez šminke na kom se vide njene pegice koje ima na nosu i na kojoj namiguje prema objektivu, dok su joj usne natopljene svetlucavim ružem.

Na ovoj objavi je prikupila preko milion lajkova i bezbroj komentara, dok je na društvenoj mreži Instagram prati 30 miliona pratilaca.

Podsetimo, Bela je nedavno u bikiniju pokazala i celulit, i strije, i ne tako savršen stomak na potpuno neobrađenim slikama koje je objavila na Instagramu.

Video: Seksi ples Emili Rajtovski u tangama: Ne zna se da li je bolja spreda ili otpozadi

(I.T.)