Tata joj je šmeker, mama seks-bomba, a na njoj su grudi ono najbolje - i mrzi da nosi brushalter

Manekenka je sedela u gepeku jednog džipa, a zbog uskog topića jasno su se nazirale njene bradavice

Ajrland Boldvin; Foto: Instagram/irelandbasingerbaldwin

 

Ćerka holivudskih glumaca Kim Besindžer (66) i Aleka Boldvina (62), Ajrland Boldvin (24) ne propušta priliku da istakne svoje bujne obline, a posebno obožava da šeta bez grudnjaka i da pokazuje grudi.

Ovog puta, Ajrland je uslikana na protestima povodom smrti Džordža Flojda, koji je preminuo prilikom hapšenja u Mineapolisu, nakon čega su krenuli protesti širom sveta pod nazivom "Black Lives Matter", što znači "crni životi su podjednako važni".

Ajrland je plenila pažnju u maslinasto-zelenom topiću, koji je bio toliko uzak da su joj se ocrtavale bradavice. Ova manekenka i glumica se često naginjala, pa je omogućila holivudskim paparacima dobar pogled u dekolte.

Topić je uskladila s kratkim teksas šortsom oko kog je vezala teget spotski "šuškavac", dok je na licu imala zaštitnu masku sa cvetnim dezenom.

Otkrila je i brojne tetovaže koje ima na ruci, dok je obula dugačke, šarene čarape uz crne "Vans" patike.

Ajrland je na protestu bila s dečkom muzičarem Korijem Harperom (25), s kojim provodi dosta vremena u poslednja dva meseca, a posebno su se zbližili tokom izolacije zbog pandemije korona virusa koja je "pokosila" Ameriku.

Manekenka često objavljuje vesti o protestu na svom Instagram profilu i prestala je da objavljuje golišave fotografije po kojima je postala prepoznatljiva među svojim pratiocima.

(I.T.)