Pre 20 godina bio je opasan frajer: Danas ima 47 i žene otkidaju za njim više nego ikada

Ipak, mnoge žene smatraju da je Džoš i dalje seksi, uprkos tome što se njegov izgled vremenom promenio

Printskrin: Youtube/Delinda

Glumac Džoš Dumel (47) se skinuo i pokazao svoje telo koje ne izgleda kao pre nekoliko godina, kada je važio za jednog od najvećih holivudskih zavodnika.

Džoš je nekada imao mišiće na celom telu, zbog kojih su uzdisale žene širom sveta, a neretko je svoju figuru isticao kako kroz svoje uloge, tako na fotografijama.

Da nekada nije imao konkurenciju govori i činjenica da je jedan od retkih glumaca koji se, kada je bio skoro duplo mlađi, fotografisao potpuno nag, tako da su mu se jasno videli svi mišići, kao i polni organ.

Međutim, vreme je učinilo svoje, te je sada nekadašnji holivudski zavodnik uslikan na plaži u Malibu, a na fotografijama vidi se da je pustio stomak. Ipak, mnoge žene smatraju da je Džoš i dalje seksi, uprkos tome što se njegov izgled vremenom promenio.

Duhamel se nakon 10 godina braka, u novembru 2019. godine razveo od supruge, pevačice Fergi (44), s kojom ima sina Aksela Džeka (6)

Nije mi bio plan da se rastanem, htela sam da budem zauvek u braku, ali nažalost nismo uspeli - otkrila je pevačica kroz suze u jednom intervjuu ne otkrivajući prave razloge razvoda.

Džoš Duhamel, Foto: Profimedia/BACKGRID / Backgrid USA
Video: Holivudski zavodnik izjavio da samo mlađe žene mogu da imaju decu

(Telegraf.rs)