Anđelina Džoli uslikana posle dužeg vremena - sva u belom, sa maskom i rukavicama

Posebnu pažnju privukao je njen telohranitelj, koji se nije odvajao od glumice

Anđelina Džoli/Foto: Profimedia

Glumica Ađelina Džoli (45) uhvaćena je na ulici posle dužeg vremena, u društvu ćerke i telohranitelja, sa maskom i rukavicama.

Lepa Anđelina je gotovo uvek viđana u crnim i tamnim odevnim kombinacijama, ali se ovaj put pojavila na ulici u beloj letnjoj haljini i baletankama.

Paparaci su je uhvatili u Los Anđelesu dok je bila u šetnji sa ćerkom Vivijen (11), a posebnu pažnju privukao je telohranitelj, koji je stalno pazio na glumicu.

Strani mediji pišu da se Anđa sa ćerkom uputila do prodavnice kako bi kupila sve što joj treba, a spekuliše se dosta i o njenom pomirenju sa bivšim suprugom Bredom Pitom.

Gumac je, kako pišu mediji, kupio vilu u blizini Anđelinine vile, kako bi bio što bliže deci, a navodno je u njihovom domu nedavno proveo nekoliko sati.

Nakon tri godine, koliko je prošlo od razvoda holivudskih zvezda, a isto toliko i lošeg odnosa bivših partnera, Bred i Anđa su se navodno pomirili i odučili da budu prijatelji.

Imaju ima šestoro dece; sinove Medoksa (18), Paksa (15) i Noksa (11), zatim ćerke Zaharu (14), Šilo (13) i Vivijen (11).

Video: Bred sa Dženifer sada radi isto i što je radio i sa Anđelinom?

(Telegraf.rs)