Urnebesne face muškaraca dokaz su da je slavna glumica i dalje tiha patnja jačem polu

Holivudska glumica i bivša supruga Toma Kruza i dalje privlači veliku pažnju muškaraca, što su nedavno uslikali paparaci

Kejti Holms i Tom Kruz; Foto: Profimedia

Američka glumica Kejti Holms (41) i bivša supruga holivudskog šmerkera Toma Kruza (58) je uslikana dok je sama šetala ulicama Njujorka, a muškarci su se okretali za njom bukvalno na svakom koraku.

Kejti je poznata glumica koja je navikla da se ljudi okreću za njom, ali ovog puta muškarci su se okretali nakon što je pored njih prolazila u kratkoj crnoj tunici, koja je istakla njeno zategnuto telo.

Zvezda je uslikana dok se nekoliko muškaraca okretalo za njom i nije ni čudo zbog čega je privlačila brojne proglede – otkrila je duge perfektne noge.

Ona je uživala šetajući po Velikoj Jabuci, a nosila je šarenu zaštitnu masku na licu. Ceo izgled je upotpunila "boho" detaljima – tunikom sa resama, širokim kajišem sa zlatnim detaljima, "mačkastim" naočarima, ravnim kožnim papučama i diskretnom tašnicom i nakitom.

Kosu je opušteno vezala u punđu, a šetala je samopouzdano sa podignutom glavom u vis. Ona je još jednom dokazala zbog čega je više puta izabrana za najbolje stilizovanu damu u Holivudu.

Da geni nisu čudo dokazala je i njena ćerka Suri Kruz (14), koja se istog dana prošetala u odličnoj odevnoj kombinaciji, kojom je oduševila fanove, koji su je kasnije proglasili novom modnom ikonom na društvenim mrežama.

Podsetimo, Suri se prilikom izlaska iz karantina u kome je provela tri meseca obukla veoma lepo i u sred dana privlačila poglede slučajnih prolaznika. 

Izgledala je kao nova modna ikona i kopija Kejti Holms. Obukla je prelepu svetlo roze haljinicu, bele patike, dok su joj i tašna i zaštitna maska za lice bile u pink boji. Čista, prirodna kosa joj je padala niz leđa, a kada je skinula masku zablistalo je njeno prelepo lice. Sličnost između lepe ćerke i majke je neverovatna, zaključuju fanovi.

Video: Kejti Holms tek sada otkrila kako joj je bilo posle razvoda od Toma Kruza

(I.T.)