Da li biste ikada pomislili da je ova žena imala manjak samopouzdanja? Sada je javno priznala

Nikol Šerzinger važi za jednu od najzgodnijih žena na svetu

Nikol Šerzinger/Foto: Instagram/nicolescherzinger

Pevačica i članica grupe "Pussycat Dolls", Nikol Šerzinger (42), danas je jedna od najpoželjnijih i najzgodnijih žena na svetu i samim tim se nameće i pomisao da ima savršen život.

Međutim, nisu stvari uvek za nju bile tako sjajne, što je otkrila u poruci na Instagramu kojom se obratila fanovima, a koju prenosimo u celosti.

- Nisi sam, iako se možda tako čini ponekad. Teški trenuci će proći i prevazići ćeš ovo. Na ovom svetu si iz posebnog razloga i kroz šta god da prolaziš pomaže u tome da budeš pripremljen i možda čak i zaštićen.

- Veći deo svog života borila sam se sa demonima nesigurnosti, poremećajima ishrane, samopoštovanjem i uvek se osećam kao da se jednostavno ne uklapam u ovaj ludi svet. Ali sada shvatam da me je Bog stvorio da se izdignem iz svega i stvorim novi svet.

- Ne gubi nadu, moj prijatelju. Ne gubi iz vida svoje snove i želje svog srca, tu su sa razlogom. Ti si Božje dete. Ti si poseban i nikakvom greškom nisi ovde. Ne dozvoli da ti laži i glasovi u glavi ukradu zadovoljstva i blagoslov života, niti da te udalje od sopstvene sudbine!

- Tama je samo momentalna i prevazići ćeš ovo. Nisi sam. Volim te i jedva čekam da vidim šta te čeka na drugoj strani - napisala je Nikol uz svoju crno-belu fotografiju.

Fanovi su joj se zahvalili na ohrabrujućim i inspirativnim rečima, a mnogi su joj poručili da nikada neće biti sama sve dok je njih, koji je vole.

Seksi Nikol Šerzinger:

Video: Nikol Šerzinger u vrelim akrobacijama: Njena špaga tera muškarce da zaneme

(B. B.)