NBA košarkaš romantičnom porukom srpskoj Kim Kardašijan čestitao rođendan

Niko nije slutio da će nakon svega njih dvoje biti srećan i zaljubljen par

Printskrin: Instagram/danielarajic

Košarkaš "LA Klipersa" Pol Džordž (30) čestitao je 30. rođendan svojoj verenici Danijeli Rajić, s kojom ima dvoje dece.

NBA zvezda raznežio je, ali i nasmejao sve emotivnom porukom na Instgaramu koju je posvetio svojoj lepšoj polovini uz zajedničku fotografiju na kojoj se drže za ruke.

- Ova naša šetnja, u našim tridesetim godinama, jeste ono gde smo pronašli ljubav za ceo život. Srećan rođendan, ljubavi moja. S*anja su postala stvarnost, volim te - napisao je košarkaš.

Inče, Pol i Danijela nedavno su se verili nakon 7 godina zabavljanja, a dijamanstski prsten koji joj je kupio vredi između 50 i 55 hiljada dolara.

Naime, Pol i Danijela su se upoznali dok je ona radila kao go-go plesačica u Majamiju i odmah su shvatili da između njih postoji neverovatna hemija.

Viđali su se nekoliko meseci, a potom raskinuli, ali je Danijela ubrzo nakon raskida saznala da je trudna. Košarkaš je na tu vest reagovao odbijajući i samu pomisao da bi trebalo da postane otac pa je čak crnokosoj lepotici ponudio milion dolara da abortira.

Kako nije želeo da prizna da je otac malene devojčice koju je Danijela rodila, na kraju se u celu priču umešao sud. Testom očinstva je utvrđeno da je Pol zaista otac Danijeline ćerke, a onda se dogodio potpuni preokret.

Nakon što je u početku odbijao da prizna sopstvenu ćerku, Pol je odjednom tužio Danijelu i tražio puno starateljstvo nad ćerkicom. Zatim je usledilo dugo povlačenje po sudovima, a sve kako bi se na kraju dogovorili da će podeliti starateljstvo i zajedno učestvovati u odgajanju malene Olivije.

Kada se završila ta cela porodična saga, došlo je do još jednog zaokreta koji je mnoge jako iznenadio - Pol i Danijela su se pomirili i dobili drugo dete.

(Telegraf.rs)