Pamela Anderson objasnila zašto su vegani bolji ljubavnici: Da li se slažete s njenim stavom?

- Možete poboljšati svoje celokupno zdravlje i povećati izdržljivost u spavaćoj sobi odlaskom u vegane - napisala je Pamela

Pamela Anderson Foto: Profimedia/Abaca Press

Pamela Anderson je jedna od onih koja podržava veganski način ishrane. Svetska seks-bomba objasnila je u svojim tvitovima zašto su vegani bolji ljubavnici od onih koji nisu.

- Vegani postaju bolji ljubavnici. Holesterol u mesu, jajima i mlečnim proizvodima uzrokuje otvrdnjavanje arterija (i ne mnogo više). Usporava protok krvi svim telesnim organima, ne samo srce. Možete poboljšati svoje celokupno zdravlje i povećati izdržljivost u spavaćoj sobi odlaskom u vegane - napisala je Pamela i dodala:

Zdravo telo je seksi telo, a jesti meso NIJE zdravo. To je povezano sa bolestima srca, dijabetesom, moždanim udarom i sa gojaznošću - koji su glavni uzroci erektilne disfunkcije - navodi Pamela i nastavlja:

- Odlaskom u vegane može pomoći muškarcima svih starosnih grupa pojačavaju svoje seksualne performanse i smanjuje rizik od raka prostate istovremeno - napisala je ona i dodaje:

- Niko ne treba da jede meso, pošto možemo dobiti sve što nam je potrebno od zdrave, veganske dijete - ističe Andersonova.

- Svaka osoba koja ode u vegane spašava više od 200 životinja svake godine - završava Pamela.

Pamela Anderson kao Si Džej Parker u seriji "Čuvari plaže":

(Telegraf.rs)