"Boginja plodnosti" potpuno naga u 33. nedelji trudnoće, hejteri jedva dočekali da je iskritikuju

"Prelepa buduća mama", "Fantastično telo imaš", "Divan trenutak za tebe u životu", bili su komentari njenih fanova

Emili Ratajkovski / Foto: Instagram/emrata

Američka manekenka poreklom iz Poljske Emili Ratajkovski (29), koja uskoro treba da se porodi, objavila je nagu fotografiju na kojoj je bila u 33. nedelji trudnoće.

Lepotica je profesionalne fotografije objavila na svom profilu na Instagramu, a pohvalila se i ko je za njih zaslužan.

- Neverovatno sam zahvalna što su ovaj poseban trenutak u mom životu uhvatili moji saradnici iz snova i prijatelji. Hvala vam! Bila sam u 33. nedelji trudnoće na ovoj fotki - napisala je Emili u opisu fotografije koja je raznežila mnoge.

Na objavi je prikupila 1,2 miliona lajkova i niz pozitivnih komentara koje su pisali obožavatelji.

"Prelepa buduća mama", "Fantastično telo imaš", "Divan trenutak za tebe u životu", s druge strane bilo je i onih koji su je pitali da li će nešto promeniti kada postane majka.

- Pitam se da li ćeš se obući kada postaneš majka - bio je jedan od negativnih komentara njenih pratilaca na Instagramu, kojih ima 27,1 milion.

- Evo, hejteri jedva dočekali da je kritikuju, lepotu - odgovorila je na negativan komentar jedna žena.

Emili je i pre nekoliko dana objavila nage selfije pred ogledalom, uz poruku:

- Nekad se osećam kao Vini Pu u ljudskom obliku, drugi put poput boginje plodnosti sa sočnom pozadinom.

Podsetimo, Emili je srećne vesti saopštila za magazin "Vog", a snimila je i video na kojem je beležila promene tokom trudnoće, a u jednom od kardova pozira skroz gola, intimne delove pokrivajući rukom i ističući stomačić koji se nazire.

Manekenka je u autorskom tekstu za magazin "Vog" istakla da ne želi da zna pol bebe, pa je isprepričala jednu šaljivu situaciju - šta ona i njen suprug kažu kada ih pitaju da li više žele devojčicu ili dečaka.

- Kada suprug i ja kažemo prijateljima da sam trudna, prvo pitanje nakon: "Čestitamo" je gotovo uvek: "Znate li šta želite?". Volimo da odgovorimo da pol nećemo znati dok naše dete ne napuni 18 godina i da će nas o tome obavestiti tada - napisala je Emili.

(Telegraf.rs)