"Može li neko da joj kaže da zauvek spali ovo na nogama?" Paris Hilton zgrozila stajlingom

"Užas haha, ova Paris Hilton ceo život misli da je Barbika", "Šta je to obula, fuj?", "Devojke žive u vremenu od pre 20 godina, koje se odavno promenilo", glase komentari nakon novih fotografija Paris Hilton i jedne američke reperke

Paris Hilton / Foto: Profimedia

Amrička bogata naslednica Paris Hilton (39) i reperka Saweetie (27) su uživale u vožnji beverli Hilsom u reperkinom novom Bentliju, a tom prilikom su bile veoma interesantno obučene.

Naime, njih dve su snimale reklamu i scene za predstojeći šou, a fanovi kažu da su izgledale kao "žive lutke".

Paris je izgledala veoma šik u odeći koja je bila aktuelna početom 2000-ih godina - u roze trenerci od pliša i pink čizmama sa crnim srcima.

Ona je nosila "Šanel" torbicu i providne rukavice sa šljokicama. Oko vrata je stavila dijamantski čoker, dok je na licu imala naočare za sunce sa dijamantskim okvirom.

Saweetie je istakla svoje obline sličnoj trenerci u svetlo roze boji u kojoj je u prvi plan stavila svoj dekolte i guzu. Sve je uparila sa svetloroze trakom oko glave i alkama na ušima.

Vozila je svoj potpuno novi plavi "Bentli" koji joj je poklonio njen dečko Kuavo, a na luksuznom automobilu je sa bočne strane nalepljena velika pahulja, što označava njen nadimak "Ledena devojka".

S druge strane, nisu svi obožavatelji oduševljeni onim što su lepotice obukle pa su komentarisali:

"Može li neko da joj kaže da zauvek spali ovo na nogama?", "Užas, hahaha, ova Paris Hilton ceo život misli da je Barbika", "Šta je to obula, fuj?", "Devojke žive u vremenu od pre 20 godina, koje se odavno promenilo","Čizme su joj grozne",  bili su komentari obožavatelja, a njihove nove fotke pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)