Naslednica Svarovski imperije se baškari s mužem na plaži: Nema šanse da im pogodite godine

"On je zreliji, pa samim tim i ona deluje starije", "Presladak par", "Ha, ha, pogledaj mu stomak", "Prezgodna je", glasili su komentari fanova

Viktorija Svarovski; Foto: Instagram/victoriaswarovski

Austrijska pop zvezda i naslednica imperije "Svarovski" Viktorija Svarovski je uslikana na plaži u Marbelji sa svojim suprugom Vernerom Murzom, a tom prilikom par je izgledao dosta opušteno.

Naime, Viktorija uživa u nekoliko slobodnih dana u jednoj od svojih omiljenih destinacija, nakon što je završila ovogodišnju sezonu TV emisije "Let's Dance".

Posle romantičnog ručka u ekskluzivnom restoranu na plaži, Viktorija i njen suprug Verner Murz su se kupali u moru uprkos visokim talasima.

Ona je nosila crveni bikini koji joj je savršeno stajao i u kom je istakla zategnuto telo. Iako Viktorija ima samo 27 godina, njeni pratioci komentarišu da izgleda dosta starije i kažu da su mislili da je blizu četrdesetih godina.

S druge strane, njen dragi ima 43 godine, ali ni on ne izgleda kao "čovek svojih godina".

"On je zreliji, pa samim tim i ona deluje starije", "Presladak par", "Haha pogledaj mu stomak", "Prezgodna je", "Stomak mu je hit", glasili su komentari fanova.

Nakon kupanja par je uživao u opuštajućoj masaži na plaži, a sve vreme su se grlili i držali za ruku. I posle 4 godine braka, par je i dalje veoma zaljubljen.

Podsetimo, Viktorija je postala poznata po raskošnoj svadbi koju je organizovala pre tri godine, a tada je zablistala u haljini vrednoj milion dolara koja je bila ukrašena s 500.000 kristala iz porodične firme.

Ona se 2017. godine udala za dugogodišnjeg dečka, trgovca nekretninama Vernera Murza, na raskošnoj ceremoniji u Italiji gde je sve ostavila bez daha u haljini izrađenoj po narudžbini i koja je bila teška 46 kilograma, a Viktorija je u njoj bila "kao pravi dijamant", kako kažu prisutni gosti.

Slavlje je trajalo tri dana, imala je 250 gostiju, mlada se presvlačila nekoliko puta, a o toj svadbi se pričalo godinama kasnije.

Video: Bezobrazna Topalkova ćerka: Helena izronila iz bazena u kupaćem na ivici skandala

(Telegraf.rs)