Ben Aflek tešio ćerku Džej Lo, dok je latino diva "kulirala" u automobilu

Slavni glumac pokušava da se zbliži s decom svoje devojke

Ben Aflek; Foto: Tanjug/AP

Američki glumac Ben Aflek (48) je uslikan sa ćerkom svoje devojke Dženifer Lopez, Emom Maribel Muniz (13) s kojom je provodio vreme i pokušavao da se zbliži.

Naime, holivudski glumac je uslikan u Hemptonsu, gde provodi vreme sa sa svojom devojkom, njenom decom i svojim sinom Semjuelom, a na novim fotografijama se vidi da je tešio malu Emu.

Devojčica je želela da poseti jednu radnju, koja je kada su stigli ispred nje već bila zatvorena, pa se Ema rastužila, a glumac je pokušavao da je oraspoloži.

U kolima ih je čekala latino diva Džej Lo, a zatim su se svi odvezli u nepoznatom pravcu.

Trentno najpopularniji par se ne odvaja jedno od drugog, a paparaci ih prate u stopu. Iako se čini da im to ne smeta, čini se da ponekad Ben nije srećan što ih prate fotoreporteri, a to je bio jedan od glavnih razloga zbog kog su raskinuli veridbu pre 17 godina.

Podsetimo, nakon raskida veridbe s nekadašnjim igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom (45), pevačica Dženifer Lopez se ne odvaja od Bena Afleka za koga se zamalo udala 2004. godine, ali je glumac tada otkazao venčanje 3 sata pre nego što bi se zakleli jedno drugom na večnu ljubav.

Par je ponovo primećen zajedno pre skoro 2 meseca tokom odmora u Montani, a nakon toga su proveli nedelju dana zajedno u Majamiju, gde su više puta uslikani na balkonu vile koju su iznajmili samo za njih dvoje.

Sada vezu održavaju na relaciji Los Anđeles - Majami.

Fotografije slavnog para pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Dženifer Garner vratila sudiju iz penzije da bi je razveo od Bena Afleka

(Telegraf.rs)