Kardašijankin dečko izbegao smrt za dlaku, a nakon 13 godina prvi put je ušao u avion zbog nje

Muzičar je otputovao sa Kortni, njenom mamom Kris Džener (65) i njenim dečkom Korijem Gemblom (40) na putovanje u Meksiko

Kortni i Travis; Foto: Profimedia/ShotbyNYP /BACKGRID/Backgrid USA
Kortni i Travis; Foto: Profimedia/ShotbyNYP /BACKGRID/Backgrid USA

Bubnjar Travis Barker (45) zavetovao se kako nikada neće leteti nakon što je preživeo avionsku nesreću u kojoj su smrtno stradala četiri od šest putnika. Travis je zadobio opekotine trećeg stepena na 65 odsto površine svog tela.

Prošlo je više od 13 godina od te nesreće, a dečko Kortni Kardašijan (42) odlučio je da ponovo leti i prebrodi traumu.

Kako prenosi američki mediji, muzičar je otputovao sa Kortni, njenom mamom Kris Džener (65) i njenim dečkom Korijem Gemblom (40) na putovanje u Meksiko.

Travis je nedavno na Twitteru obavestio javnost da bi mogao ponovo da leti.

U intervjuu s Lerijem Kingom bubnjar je ispričao kako ga je tog kobnog dana, kada se nesreća dogodila, starija ćerka molila da ne odlazi na put.

Podsetimo, Barker i DJ AM, poznatiji kao Adam Goldstein, završili su te kobne noći 19. septembra 2008. godine koncert u Columbia's Five Pointsu i uputili se prema iznajmljenom avionu s dvojicom prijatelja. U avionu su ih čekala dva pilota, koja su trebala da ih vrate kući, ali to se nažalost nije dogodilo.

Prilikom uzletanja na pisti, pri brzini od 150 kilometara na sat, eksplodirale su sve četiri gume aviona, čiji su komadi oštetili hidraulični sistem koji je zaustavio rad kočnica.

Piloti su odmah pokušali da prekinu uzletanje, ali avion je premašio brzinu kojom se poletanje moglo sigurno zaustaviti. Nekontrolisani avion srušio se kroz ogradu, prešao preko pet traka auto-puta, udario u nasip i zapalio se.

Barker i DJ Goldstein jedini su preživeli nesreću s teškim opekotinama na telu. Dva pilota i dva prijatelja poznatih muzičara preminuli su na samom mestu događaja.

DJ Goldstein je preminuo godinu kasnije od predoziranja, zbog čega je Travis godinama kasnije nosio osećaj krivice što je jedini preživeli.

(Telegraf.rs)