Megan Foks skoro naga sprečila da padne krv! Dečko joj umalo "popio" batine od Konora Mekregora

Važi za jednu od najprivlačnijih glumica, a na dodeli MTV VMA nagrada učvrstila je laskavi status

Megan Foks / Foto: Tanjug/AP

Ova vatrena crnokosa zasigurno je jedna od nekoliko žena sa svetske javne scene koja sme da se pojavi u ovakvom izdanju u javnosti, a da apsolutno svaki milimetar bude na svom mestu i da izgleda moćno i fatalno, umesto jeftino i vulgrano.

Upravo zbog toga svi pričaju o izdanju Megan Foks (35), koja je na dodelu MTV VMA nagrada došla u pratnji svog dečka, muzičara Mašin Gan Kelija (31), sa kojim mesecima unazad privlači pažnju, gde god da se pojave.

Jedna od najvatrenijih dama među glumicama na crvenom se tepihu pojavila u potpuno providnoj haljini ispod koje su se jasno videle njene tanga gaćice, a istakla je i svoj bujni dekolte.

Njen dečko, koji se takođe pojavio u upečatljivom izdanju, nije mogao skinuti ruke sa nje, ali nije tokom cele noći sve bilo mirno i veselo.

Naime, u jednom momentu umalo je došlo do ozbiljne frke, pošto je UFC borac Konor Mekregor hteo da se poruče sa njim!

Mekregor je bio sa svojom suprugom Di Devlin, a do konflikta je došlo kada je Konor navodno Mašina pitao za zajedničku fotografiju, a ovaj ga je odbio.

Počelo je međusobno vređanje, a situacija je eskalirala do te mere da je Keli gurnuo Mekregora koji se spotakao i prosuo svoje piće. Od onoga što mu je ostalo u čaši polio je Mašina, a onda i silovito krenuo ka njemu.

Situaciju je smirila Megan, koja je hrabro stala između svog dečka i Konora, koji su urlali jedan na drugog.

U tom momentu uletelo je i obezbeđenje, a incident se, na svu sreću, završio samo na verbalnim uvredama i laganom fizičkom kontaktu.

(Telegraf.rs)