Megan u neviđenom izdanju: Pila mleko iz flašice, sebe zove "mamica" i želi nešto "vruće"

Kraljevskoj porodici sada je sigurno drago što Megan i Hari više nemaju titule, jer ovakvo ponašanje nikako nije prema njihovim pravilima

Megan Markl; Foto: Tanjug/AP

Megan Markl iznandila je javnost gostvanjem u emsiji "The Ellen Show" i učešćem u skrivenoj kameri sa prodavcima ispred studija, gde se snima emisija.

Ona je pričala o svom životu u Kaliforniji s princem Harijem i njihovo dvoje dece, a britanski mediji njeno gostovanje ocenili su kao još jedan pokušaj da se potpuno distancira od kraljevske porodice, pogotovo u segmentu sa skrivenom kamerom, u kom je pokazala svoju drugačiju, šaljivu stranu.

Tokom šoua Megan je izašla iz studija i otšla do uličnih podavaca, a morala je pratiti instrukcije koje joj je Elen govorila kroz skrivenu slušalicu u uhu. Kako bi potvrdila da je čuje, Megan je nasred ulice dotakla svoj lakat i nos, pa uradila čučanj. 

Megan je zatim prišla prvom prodavcu, gde je razgledala kristale na štandu, a Elen joj je naredila da stavi jedan na glavu i počne da stenje.

- Staviću ovo na svoju glavu - rekla je Megan prodavcu dok je uzimala kristal, a zatim je zatvorila oči i dodala: "Ovo je divno."

Kada je došla do sledećeg prodavca, koji je prodavao ljute umake, Megan je morala uzbuđeno skakutati i usput se raspitivati za umake.

- Dajte mamici da proba. Moj dragi obožava ljute umake - rekla je Megan prodavaču, a kad joj je dao čips s umakom, počela je da ga gricka kao veverica.

- Ovo nije pikantno. Dajte mi nešto stvarno ljuto, mamica želi malo vrućine - rekla je ona, a Elen je zatim od Megan tražila da drugi čips s umakom pojede i da se pretvara da joj je jako ljuto i usput peva o tome.

- Mamici treba mleko - povikala je, pa iz torbe izvadila flašicu za decu u kojoj je bilo mleko i počela da ga pije, na šta je prodavac bio vidno iznenađen i zatečen njenim ponašanjem.

Megan je prodavačici pokazivala kako zabavlja svoju decu, pa je iz torbe izvaila rajf s mačjim ušima, pa plesala kao mačka i mjaukala.

Kraljevskoj porodici sada je sigurno drago što Megan i Hari više nemaju titule jer ovakvo ponašanje nikako nije prema njihovim pravilima.

Video: Da li je Megan Markl trebalo da bude deo kraljevske porodice?

(Telegraf.rs)