Ronaldo je siguran da će oženiti Georginu: Čak je i pomenuo kada se to može desiti

- 1.000 odsto sam siguran da će se to dogoditi - rekao je Kristijano Ronaldo

Foto: Profimedia

Kristijano Ronaldo je "1.000 odsto" siguran da će oženiti svoju devojku Georginu Rodrígez, priznajući da bi se to moglo dogoditi za samo mesec dana. Fudbaler, koji je sa španskom lepoticom više od pet godina u vezi, ranije je rekao da će stari na ludi kamen "jednog dana". Georgina insistira da će reći "da" kada Kristijano postavi čuveno pitanje - "da li će se udati za njega?"

I taj bi dan uskoro bi mogao da doći đe jer, u Georgininom novom Netflixovom dokumentarcu pod nazivom "Ja sam Georgina", fudbaler je nagovestio da bi on i njegova devojka vrlo brzo mogli da prošetaju do oltara.

- Uvek kažem Georgini da kad dobijemo taj klik, kao i sve u našem životu i ona zna o čemu govorim. 'To bi moglo biti za godinu dana, ili bi moglo biti za šest meseci ili za mesec dana. 1.000 odsto sam siguran da će se to dogoditi - rekao je Kristijano Ronaldo u Georgininom dokumentarcu.

Par inače čeka blizance koji bi trebalo da ugledaju svetlost dana ove godine. Inače, Kristijano je  već je otac dečaka Kristijana juniora (11), čija majka nije javno otkrivena, kao i blizanaca Eve i Matea (4), koje je dobio preko surogat majke, i devojčice Alane, koju je dobio sa Georginom, piše Daily Mail.

(Telegraf.rs)