"Džoni Dep me je silovao flašom": Dramatično svedočenje Amber Herd

Do navodnog napada došlo je 2015. godine u Australiji u njihovoj iznajmljenoj kući u kojoj je Dep živeo dok je snimao "Pirate s Kariba 5"

Foto: Tanjug/AP

Glumica Amber Herd (36) tokom svog svedočenja na sudu u Virdžiniji otkrila je potresne detalje navodnog napada na nju koji je, prema njenim tvrdnjama, izvršio Džoni Dep (58).

Naime, glumica je sada opisala kako ju je Džoni seksualno napastovao bocom pića. Otkrila je svaki detalj napada i potpuno se slomila, a glumčev advokatski tim njeno je svedočenje nazvao "performansom njenog života".

Do navodnog napada došlo je 2015. godine u Australiji u njihovoj iznajmljenoj kući u kojoj je Dep živeo dok je snimao "Pirate s Kariba 5". To je isti incident u kojem je glumcu odsečen prst. Tvrdio je da je Herd bacila bocu pića koja mu je odsekla prst.

- U nekom trenutku on je na meni, vrišti da me je*** mrzi, da sam mu uništila je*** život. Na radnoj ploči sam, drži me za vrat dok se on nalazi iznad mene. Gledam ga u oči i više ga ne vidim. Nije to on, sve je bilo crno - prisetila se Amber.

- Nikad se u životu nisam toliko bojala. Gledao je u mene. Pokušavala sam doći do njega, na neki način mu reći da sam to ja. Pokušavala sam doći do Džonija. Zadnji deo glave mi je udarao o šank i nisam mogla da dišem. Sećam se da sam pokušala da ustanem da mu kažem da me je stvarno povredio. Nisam mogla da dišem. Nisam mogla da dođem do njega. Nisam mogla da ustanem - priznala je glumica jecajući.

Potom je otkrila kako se osećala kada je Dep navodno gurnuo bocu u nju.

- Nisam to mogla da osetim, nisam osećala bol, nisam osećala ništa. Videla sam toliko razbijenog stakla i pomislila sam - nadam se da nije razbijena. Ne znam kako je to završilo, ne znam kako sam sišla sa te radne ploče. Sećam se samo da sam završila u kupaonici. Sećam se povraćanja, zvuka koji je ispuštao moj glas. Izgubila sam kontrolu nad svojim mehurom. Sećam se da sam povraćala i da je bilo krvi na podu - ispričala je Heard.

Podsetimo, suđenje Amber Herd i Džonija Depa ulazi u četvrtu nedelju. Odvija se u Virdžiniji, a Dep traži od Amber 50 miliona dolara zbog teksta koji je objavila u The Washington Postu i u kojem je tvrdila da je žrtva porodičnog zlostavljanja. Amber je Depu uzvratila protivtužbom u iznosu od 100 miliona dolara jer smatra da je svojim tužbama želi zastrašiti i ućutkati, što je u Americi takođe protizakonito.

Video: Suočavanje o kome bruji ceo svet: Džoni Dep i njegova bivša oči u oči nakon dramatičnog razlaza

(Telegraf.rs)