Love&Live: Nikad emotivniji Sloba Radanović oduvao pesmu "Samo jednom srce voli"

Sloba je u našem studiju jako emotivno otpevao pesmu koju u originalu izvodi Jovan Perišić

Pevač Sloba Radanović nedavno je bio gost Telegrafovog muzičkog studija u okviru projekta Love&Live i tom prilikom otpevao nekoliko pesama.

Sloba Radanović, Foto: Telegraf

"Srećo moja gde si sad" koju je u originalu otpevao Fadil Toksić, a koja se kasnije našla i na albumu Ace Pejovića smo vam nedavno predstavili, a sudeći po vašim komentarima jako vam se dopala ova izvedba.

Sloba je po svojoj želji otpevao i pesmu Jovana Perišića "Samo jednom srce voli" u pratnji Dejana Kostića. S obzirom da je Radanović već neko vreme u emotivnoj vezi sa Jelenom Đuričanin nema sumnje da je ova numera namenjena upravo njoj.

Sloba Radanović, Foto: Nikola Tomić

Numeru "Samo jednom srce voli" u izvođenju Slobe Radanovića pogledajte u videu na početku teksta, a ako niste zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

(Telegraf.rs)