SENKE NAD BALKANOM: Dragan Bjelogrlić predstavio novi projekat o kome će svi pričati! (VIDEO)

- To je jedan period o kome se malo zna. Proučavao sam krivulju, želeo sam da radim triler i sve se sklopilo. Na to je došla mašta i mukotrpan rad - izjavio je Dragan Bjelogrlić za Telegraf, povodom snimanja nove TV serije "Senke nad Balkanom"

U Barandi je u sredu, 28. septembra, na impozantnom filmskom setu, predstavljen novi umetnički projekat našeg proslavljenog filmskog reditelja i glumca Dragana Bjelogrlića, TV serija "Senke nad Balkanom".

Posle 20 godina otkrivena NAJVEĆA TAJNA filma "Lepa sela lepo gore" (VIDEO)

Radnja ove dramske kriminalističke serije odigrava se 1928. godine u Beogradu, kao prestonici Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca.

Serija prati iskusnog policijskog inspektora Andru Tanasijevića Taneta, kojeg igra Dragan Bjelogrlić i njegovog novog kolegu, mladog insprektora Stanka Pletikosića, koga tumači Andrija Kuzmanović.

Kreativni direktor ovog projekta, Dragan Bjelogrlić, okupio je izuzetno kvalitetnu grupu autora, među kojima se nalaze i glumci: Gordan Kičić, Nenad Jezdić, Dragan Petrović, Tamara Krcunović, Branimir Brstina, Slobodan Boda Ninković itd.

Poslušajte šta je Bjelogrlić rekao o svom novom projektu, kao i ostali glumci:

(Telegraf.rs)