ČEKAMO MALOG HIBRIDA... Ćerka Dina Dvornika objavila da je TRUDNA i brutalno iskrenom porukom oduševila sve! (FOTO)

Ela Dvornik i njen dugogodišnji dečko Čarls Pirs uskoro će postati roditelji po prvi put

Ćerka slavnog pevača Dina Dvornika, najpopularnija hrvatska blogerka Ela Dvornik, obradovala je sve koji je prate informacijom da će uskoro postati mama.

CARICA: Ela Dvornik od reči do reči objasnila najveću žensku šoping muku - i kako sa njom izlazi na kraj

Ela će četvorogodišnju vezu sa Čarlsom krunisati bebom, i ovo će biti prvi put da će postati majka. Iako nije odmah želela da priča o tome, dok ne bude uverena da je sa bebom sve u redu, Ela je o svojoj sreći obavestila sve putem društvenih mreža, navodeći da su ona i njen dečko već prešli polovinu trudnoće.

- Htela sam proći rizičan period pre nego objavim, a i htela sam to nekako napraviti na svoj nacin, iako su mi neki pre vremena oduzeli zadovoljstvo da ovo objavim. Trebalo mi je vremena da splasnu sva pitanja i potencijalni zdravstveni rizici pre objave, jer, budimo realni, i srećne vesti znaju cesto i prebrzo zavrsiti tragično. Sad kad smo u sigurnijoj zoni i kad sam rekla svojim najbližima , vreme je da i vi znate. Nakon skoro 4 godine, Čarls i ja čekamo malog hibrida. Ne znamo šta radimo ni kako će to sve izgledati, ali će biti zanimljivo poglavlje u našim životima sigurno. Ako vi mislite da ste šokirani, zamislite kako je nama. Prešli smo polovinu, ima već neko vreme - napisala je Ela na Fejsbuku.

- Teško je pratiti ove promene u konfekcijama u poslednje vreme. Winter is coming... - dodala je šaljivo buduća mama.

(Telegraf.rs)