Ista šminka, ista frizura, a BORA NIGDE! Snežana Dakić i Melina Džinović se pojavile na reviji, niko nije skidao pogled sa njihovog lica (FOTO)

Predstavljanje nove kolekcije Igora Todorovića okupilo je mnoge poznate dame

Foto: ATA images

Reviji Igora Todorovića sinoć održanoj u hotelu "Hajat" u Beogradu prisustvovale su uspešna modna kreatorka Melina Džinović, kao i televizijska voditeljka i autorka Snežana Dakić.

IMALA JE SREĆU DA SE BOGATO UDA! Saša Vidić žestoko ispljuvao Melinu Džinović!

Supruga Harisa Džinovića, koja niže svetske uspehe svojim kolekcijama, zablistala je na ovom prestižnom modnom događaju u crnoj elegantnoj kombinaciji, a stajling je upotpunila jesenjim tonovima šminke, ravnom kosom i simboličnim nakitom.

Evidentno je da Melinino lice blistavo i sjajno, te da apsolutno ni jedna bora nije uočljiva, pa se odmah postavlja pitanje da li se lepa dizajnerka podvrgla nekoj sitnoj estetskoj korekciji, budući da su one poslednjih godina sve zastupljenije, ali i sve manje primetne...

I Snežana Dakić je za ovu priliku odabrala specijalni stajling, u kojem nikako nije mogla proći nezapaženo. Uklopila je nijanse modrih tonova, a u visokim pripijenim čizmama poseban akcenat bio je na njenim nogama.

Snežana je bila našminkana u gotovo istim tonovima kao i Melina, sa veoma sličnom frizurom, a njeno lice je, kako se čini, pretpelo izvesne promene. Još ako u vidu imamo i podatak da je desetak godina starija od Meline, a da bora gotovo i nema...teško da sve zasluge možemo pridodati isključivo majci prirodi.

Šta vi mislite?

(Telegraf.rs)