Na put povela 30 muzičara: Marija Šerifović u Parizu snimila spot za hit "11" (FOTO)

Simbolično, pesma će biti objavljena 11. novembra

Posle višemesečnog rada Marija Šerifović konačno je zadovoljna novom pesmom pod nazivom "11" koji će simblično objaviti 11. novembra u 11 časova i 11 minuta.

Mira Škorić pred Marijom RAZVALILA njen pretežak hit, ono što joj je Šerifovićeva na kraju poručila sve je oduševilo! (VIDEO)

U želji da joj ništa ne promakne pevačica je dugo radila na ovoj numeri čiji je autor i tekstopisac Bane Opačić, dok je aranžman uradio Marijo Pajić, a odsviralo ju je čak 30 naših najboljih muzičara.

Koliko veruje u ovu pesmu i koliko joj je draga, govori i činjenica da je spot snimila u Parizu, a osim Marije u njemu se pojavljuje i glumački par Tijana Pečenčić i Aleksandar Vučković.

- Veoma sam ponosna na ovu pesmu i beskrajano zahvalna muzičarima, jer bez njih ova pesma ne bi bila ovako velika - kaže Marija i objašnjava kako je doživela pesmu "11".

- Mislim da bi bilo koja osoba koja bi u privatnom životu čula reči koje ja pevam, mogla da kaže da se oseća zaista voljeno i da bude siguran u tu ljubav - naglašava pop zvezda.

(Telegraf.rs)