ŠOU! Karleuša došla na Grand sa nikad većim dekolteom, a onda se grudima bacila na Lukasov auto i priuštila mu pogled ZLATA vredan! (VIDEO)

Čim je videla da se zaleteo ka njoj, Jelena Karleuša je našla način kako da "sredi" Lukasa, a osim što se bacila na njegovu mašinu pokušala je i da odgrize znak sa automobila

Da je na snimanju "Zvezda Granda" sjajna atmosfera, i da Jelena Karleuša i Aca Lukas uvek naprave ludu žurku kada se nađu na istom mestu, dokazuje i spontani snimak sa Košutnjaka nastao tokom intervjua sa JK.

LUDILO! Takmičarka došla s prikolicom, obezbeđenjem i asistentom za oblačenje, ispreskakala Lukasa i "IZBACILA" ga iz žirija! (VIDEO)

Jelena je na današnje snimanje došla razgolićena, iako je napolju bila niska temperatura, ali je hrabro izdržala nekoliko minuta, koliko smo porazgovarali sa njom.

Došla je raspoložena, priznala nam da se smrzava i da drhti, ali - i da je jedna od onih žena koje će učiniti sve za lepotu.

- Gledate u moje sunce! Zovite me sunce! - rekla je Jelena šaleći se sa svima i pokazujući na sunce na svojim bujnim grudima.

A kada je s leđa ugledala Lukasa kako stiže kolima, brže-bolje mu se bacila na šoferku, pa je Aca imao šta i da vidi kada se nagnula...

U ovom trenutku su mu sigurno pozavideli svi muškarci, ali Aca je ostao hladne glave!

A onda se Jelena dosetila i nečeg drugog, pa je odložila svoju skupu torbicu i... zubima pokušala da odgrize prepoznatljivi znak sa Lukasovog automobila! 

- Bacila sam se zbog vas novinara, sad idem da se očistim zbog gledalaca - rekla je šaleći se Karleuša, koja je u studio pobegla brzinom munje, jer se - smrzla!

Pogledajte šou koji se odigrao ispred studija na Košutnjaku:

(Telegraf.rs)