ČISTA DOMINACIJA! Brena u novom spotu okupila Koju, Bjelu i ceo "Slatki greh", a zbog jednog detalja mnogima će zasuziti oči (VIDEO)

Lepa Brena ekranizovala je spot za novu pesmu "Zar je važno da l' se peva ili pjeva?", koji budi najlepše emocije

Lepa Brena obradovala je svoje obožavatelje novom pesmom koja nosi naziv "Zar je važno da l' se peva ili pjeva?", koja će već u prvim sekundama oduševiti apsolutno sve koji je čuju!

Ova numera je, naravno, i ekranizovana, a spot podseća na vreme kada je folk zvezda bila deo sastava "Slatki greh", sa kojim je i stekla slavu.

Ono što je zanimljivo jeste da je Brena okupila članove ekipe "Slatkog greha", na čelu sa Sašom Popovićem.

Jedini član koji fali, kako bi postava bila kompletna, jeste onaj koji više nije sa nama. Reč je o legendarnom Lepom Bori koji je preminuo 2014. godine, a čija se nasmejana fotografija provlači kroz celi spot.

Oni koji su "začinili" spot su i fantastični Nikola Kojo...

...kao i Dragan Bjelogrlić.

U spotu se još pojavljuju i Emir Hadžihafizbegović, Enis Bešlagić, Saša Petrović, Kata Tomović, Tamara Dragić, Nikolina Kovač, Slađana Mandić, Denis Derviškadić, Edin El Alami, Duško Krković, kao i Dragan Brajović Braja, koji je radio tekst i muziku za pesmu "Zar je važno da l' se peva ili pjeva?".

Inače, hit "Zar je važno da l' se peva ili pjeva?" je samo najava za novi album i dokumentarni film folk zvezde, koji će biti uskoro predstavljani.

Budući da je spot i duhovit, ali i emotivan, nema sumnje da će se Brenini obožavatelji i smejati, ali i plakati.

(Telegraf.rs)