Rob Roy 1884 bar, beer & grill: Vikend u znaku fanka i roka (FOTO)

Prošlog vikenda na adresi Savski trg 2, otvorio se zvanično prvi Jack Daniel’s bar u Srbiji i regionu – Rob Roy 1884 bar, beer & grill

Otvaranju su prisustvovale brojne poznate ličnosti, prvenstveno iz sveta muzike, a otvaranje je ulepšala, svojim anđeoskim glasom, talentovana mlada pevačica, Nevena Božović.

Ovaj vikend u RobRoy-u, uz preukusnu i sočnu Jack Daniel’s kuhinju i najveću ponudu viskija, piva, rumova, džinova, votki i ostalih spirita u Srbiji, imaćete prilike da se opustite i da kraj radne nedelje provedete uz zvuke nekoliko sjajnih fank i pop - rok muzičara.

U četvrtak za DJ pultom naćiće se poznati beogradski DJ Tom Collins koji će za vas birati sve one Pop i Fank hitove uz koje rado đuskate u bilo kojoj prilici. U petak moćićete da uživo čujete pop - rock bend Coolares, a subota je rezervisana za zabavu uz šarmantnu ekipu benda Matična Ploča. Više informacija možete dobiti kontaktiranjem broja +381 66 66 55 775 putem kojeg možete rezervisati mesto za sjajan vikend koji predstoji u Jack Daniel’s baru – RobRoy 1884 bar, beer & grill!

(Telegraf.rs/ PR)