Da li ste spremni za najbolji novogodišnji maraton? Spektakularan doček Nove godine u baru Rob Roy 1884 (FOTO) (VIDEO)

Novogodišnji muzički maraton je počeo 27. decembra, i trajaće sve do 5. januara

Nova godina uveliko je zakucala na vrata svih nas, a mnogi od tradicionalne euforije nisu ni stigli da se upoznaju sa najboljim programom koji nudi Beograd. Naš cilj i jeste da vam ponudimo samo najbolje i najkvalitetnije, zbog čega vam sada predstavljamo mesto u kojem će sva vaša čula biti zadovoljena, i u kom ćete sa osmehom na licu dočekati Novu godinu i proslaviti prve dane 2018.

Bar "Rob Roy 1884" u samom srcu Beograda je veliki novogodišnji maraton samo zbog vas je započeo 27. decembra, a nastavlja ga sve do 5. januara uz sjajne izvođače i zabavu kakvu ste oduvek želeli.

U petak, 29. decembra za vas svira dobro poznati bend "Stubovi pop kulture", četiri momka koja vrlo dobro znaju kako da vas nateraju da se njihovim svirkama vraćate iznova i iznova.

U subotu, 30. decembra, čeka vas još veće zagrevanje za novogodišnju noć, uz "Coolares bend"! Grupa čiju muziku publika naziva fuzijom najrazličitijih stilova pravo je uživanje za uši. Ono što je svojstveno ovom bendu jeste to da od motiva uzetih iz narodne, starogradske, izvorne tradicionalne, jazz, rock, pop, latino muzike, uz mnoštvo improvizacija, nastaju potpuno nova i originalna dela.

U nedelju vas čeka spektakularan doček uz bogat švedski sto, i to za 25 evra po osobi! Najbolja hrana, sjajna atmosfera, ekskluzivna pića i profesionalno osoblje čekaju vas da vam ulepšaju novogodišnju noć, kako biste što zadovoljniji ispratili staru, i što radosniji dočekali Novu 2018. godinu!

Nakon ekskluzivnog dočeka, 1. januara žurka se nastavlja uz bend "Tri ipo čoveka" a 3. januara gostuje Mr. Swagger, hip-hop i rep DJ, čiji će hitovi poput "The Fire Inside", "Heart of Faith", "Since You Hate Me" zadovoljiti sva vaša čula.

Zabava se nastavlja 4. januara uz Toma Collinsa, dok su 5. januara u RobRoy beer&grill baru sa vama ponovo momci iz sastava Coolares!

Dođite da zajedno istrčimo najbolji novogodišnji maraton u gradu!

Info i rezervacije: +381 66 665 5 775

BROJ MESTA JE OGRANIČEN!

(Telegraf.rs/PR)