Sanja Ilić i Balkanika se oglasili nakon priča i optužbi da im je pobeda na Beoviziji nameštena

- Pesma "Nova deca" pravi je spoj tradicionalnog i modernog, i pravili smo je vodeći se time šta treba da nas predstavlja na velikoj, evrovizijskoj sceni - poručio je Sanja sa svojom grupom

Grupa Sanja Ilić i "Balkanika" odneli su pobedu na ovogodišnjoj Beoviziji sa pesmom "Nova deca" i predstavljaće Srbiju na Evroviziji koja će biti održana u Portugalu.

Prštale prozivke! Sanja Ilić pitao: "Ko je Maja Nikolić?", ona mu žestoko odgovorila: Nisi mogao ni mnogo, a ni dugo! (VIDEO)

Međutim, ni ovaj događaj nije mogao da prođe bez skandala. Nezadovoljni učesnici osudili su odluku žirija i pokrenuli priče da je takmičenje namešteno, a najglasnija je bila Maja Nikolić.

Sanja Ilić nije želeo da komentariše priče Maje Nikolić, pa je rekao sledeće:

- Ako se u ovim godinama bavim takvim stvarima, onda bolje da celu karijeru, a ona je jako duga jer traje od moje 16. godine, bacim pod noge. To bi bila katastrofa. Ako pobedimo u Portugaliji, znate šta će ti da kažu - namestili su.

Nakon ovoga Sanja i grupa "Balkanika" su se oglasili i na zvaničnoj Instagram stranici gde su objasnili da je pobeda došla zbog višemesečnog truda i rada.

- Hvala publici i žiriju na glasovima i podršci. Naš uspeh je došao zasluženo, posle mnogo truda i rada. Pesmom i nastupom potrudili smo se da na ovu, našu scenu, donesemo doživljalj Evrovizije. Pesma "Nova deca" pravi je spoj tradicionalnog i modernog, i pravili smo je vodeći se time šta treba da nas predstavlja na velikoj, evrovizijskoj sceni - pisalo je na njihovoj stranici.

(Telegraf.rs)