Sve ću ti oprostiti, ipak imaš decu mojih godina! Edita pobesnela, pa uputila javnu poruku estradnom menadzeru (FOTO)

Edita je oglasila otvorenim pismom koji je objavila na Instagramu

Edita Aradinović objavila je na Instagramu otvoreno pismo u kojem je uputila javnu poruku jednom estradnom menadžeru.

Pevačica nije htela da napiše o kome se radi, a ono što je evidentno jeste da nisu u dobrim odnosima.

- Pratioci i nepratioci, pažnja pažnja. Jedna informacija pre nego sto meteor udari u zemlju - napisala je Edita, a onda je objavila pismo koje prenosimo u celosti.

- Moraću da zamolim menadžera, vratara, obožavatelja škembića da ne zove članove benda "Ministarke" da pitaju da li nastavljam solo karijeru, ili ostajem u "Ministarkama", Moj broj je isti, ako ti trebam, pozovi me slobodno, veličina je u opraštanju. Oprostiću ti sve, ipak i ti imaš decu mojih godina. Ja sam shvatila da se ne možemo svakom svideti, tako verujem da se kosa mnogima kosa dizala od mog temperamenta, pa su iz nemoći i koristi pokušavali da me uguše. U to igri koja još traje mnogo je aktera, koje ću takođe zamoliti da se ne pecaju na tuđe igre, dok još imaju srca. Čovek lako postane zao. - Hvala.

- Moje zdravstveno stanje je ugroženo duži vremenski period, a kada dođe vreme, progovoriću i o tome. I razumite da se treba hraniti ljubavlju, a ne egom! Ego je smrtonosan... I da si mi najrođeniji, ispadaš iz igre... Hvala svim saradnicima, kolegama, prijateljima i porodici na podršci i razumevanju.

(Telegraf.rs)