Sa Brenom u Sofiji: Zavirite iza scene, ovo su momenti koje nikada niste mogli da vidite (VIDEO)

Nakon 28 godina Brena je ponovo Bugare bacila pod noge

Folk zvezda Lepa Brena prošle nedelje održala je spektakularni koncert u Bugarskoj  "Armecc Areni", a kao i  1990. kada je helikopterom stigla na svoj koncert kojim je postavila rekord, Bugari su Brenu dočekali kao kraljicu.

Brenin specijalni gost ovaj put bio je njen sin Stefan Živojinović, a njenoj sreći dodatno je doprinela činjenica što su članovi porodice bili pored nje.

- Srećna sam što imam novi album koji publika želi da čuje uživo. Koncert u Sofiji je bio za pamćenje. Vrhunska produkcija, publika koja daje i uzvraća ljubav, spremna ekipa muzičara i igrača, novi VJ, ukupno nas 40 iz Beograda sa našim čovekom za rasvetu koji je isprogramirao svetlo za ceo program. Predivan osećaj uigranog benda i svih ostalih učesnika daje osećaj veličasnstvenosti koji se oseća na koncertu! Moja publika to zaslužuje posle svih ovih godina podrške i ljubavi - kaže Brena nakon spektakla.

- Osećam se kao nova, kao srećna žena… Prvi put se predstavio i Stefan i primljen je sa velikom podrškom! Divan je osećaj kada imate članove porodice na turneji! Mi smo već na putu za Ameriku gde smo ceo april na turneji - poručuje folk zvezda.

Pevačica se nakon koncerta zaputila u Ameriku gde je čeka velika turneja, a ekskluzivne momente i pre scene, i na njoj, pogledajte u našem videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)