Karleuša bez gaćica zagrmela na snimanju, a onda je podigla majicu i pokazala... (FOTO)

Jelena Karleuša je i ovaj put otišla korak dalje, u preseksi crnoj kombinaciji kojom je maksimalno istakla sve svoje atribute

Kada se Jelena Karleuša danas pojavila na snimanju Zvezda Granda, sve je stalo! Ne, ne preterujemo. Činjenica je da JK svaki put izdominira, ali joj i te kako iznova uspeva da ode još korak dalje, baš kao što je učinila i danas.

Dugu kosu vezanu u rep smo već videli, ali kada je Jelena izašla iz automobila u ovoj crnoj opasnoj kombinaciji... Nema ko nije ostao bez teksta!

Jesi duvala lepak?! Isplivala šok prepiska Karleuše i Šerifovićke, a sve je izazvao snimak koji joj je Jelena poslala! (FOTO)

Možete li i da pretpostavite koliko je bilo vruće na Košutnjaku u ovom trenutku?

I kao da nije bilo dovoljno da muškarcima padne "mrak na oči"...

Jelena je podigla majicu i pokazala ono što je pre nekoliko dana oduševilo njene fanove, a to su savršeni trbušnjaci i ni gram viška.

Zatim je ponosno prošetala svoje obline, a više je nego jasno da donji veš nema - ni gore ni dole.

A ukoliko se pitate kako bombastična Karleuša u ovoj razgolićenoj kreaciji izgleda otpozadi, iskusno se, kao i svaka svetska zvezda, okrenula i pokazala seksi guzu...

Kako i ne bi, kada je vredna svake pažnje!

Evo i još nekoliko fotografija Jelene Karleuše u preseksi izdanju u kojem je pokazala da je apsolutna vladarka Grandove scene, ali i estradne, složićete se.

Uživajte!

(Telegraf.rs)