Kad svi mogu da pevaju, može i Miki Kupinoski! Đuričić snimio pesmu sa Đokarom, biće ovo pravo ludilo! (VIDEO)

Miki je na svoj način podelio sa fanovima da "postaje pevač", i to u duetu sa, ni manje ni više, nego omiljenim mu Đokarom

Miki Đuričić napustio je Zadrugu 25. maja, kada je pobegao iz iste zbog čega je bio diskvalifikovan i nije imao priliku da stigne do finala, iako je bio jedan od favorita. Mesec i po dana kasnije, svojim fanovima priprema pravo iznenađenje. 

Miki je rešio da snimi pesmu, i to pod umetničkim imenom Miki Kupinski. I da iznenađenje bude još veće, za ovaj projekat pozvao je Đokaru iz benda "Đokara i gnjurci" (inače Mikijevog omiljenog benda), te nema sumnje da će pesma biti totalno ludilo!

- Dragi moji, kao što znate, ja nemam veze sa pevanjem, nemam veze s komponovanjem, nemam veze s pisanjem tekstova, a pošto u ovoj Srbiji kod nas, ko god to ne zna - taj peva. Postoji neki program, zove se Auto-Tune, ti nešto pevaš glupavo, oni to propuste kroz Auto-Tune i ti postaješ pevač - objasnio je Miki u svom stilu.

Kako će izgledati produkt njihove saradnje i kako će se zvati pesma ostaje da vidimo, a do tada je Miki malim delom zagolicao maštu svojim fanovima sa Đokarom:

Podsetite se i kako zvuči jedna od pesama Đokare i gnjuraca, "Ne bih hteo da te smaram":

Mina Vrbaški i Miki Đuričić ludovali u kafani:

(Telegraf.rs)