"Pala sam u nesvest, oženi me!" Boban Rajović se u 47. godini skinuo i pokazao brutalne mišiće, a onda su žene počele da ga bombarduju! (FOTO)

- Odoh na plivanje,trčanje i sunčanje da skinem još ova dva kila - sa osmehom je poručio Boban

Boban Rajović nedavno je rekao da bi mu bilo neprijatno da radi selfi na kojem će pokazati svoje mišiće, ali sa prvim danima leta pevač se opustio i odlučio da pokaže na čemu je vredno radio svakog dana!

Boban je oduvek poznat kao neko kome trening predstavlja svakodnevnu zanimaciju, čak i tokom leta kada svakog dana peva u drugom gradu.

Boban pokidao novom pesmom koju je posvetio ženi, a svi su odlepili za vrelom plavušom iz spota! (VIDEO)

Međutim, očigledno je dobro raspoloženje došlo usled velikog uspeha novog albuma "DITO", pa je Boban rešio da predrasude stavi po strani i "opali" jedan vreli letnji selfi.

- Odoh na plivanje,trčanje i sunčanje da skinem još ova dva kila - sa osmehom je poručio Boban, a komentar su njegovi pratioci na Instagramu shvatili kao ironiju, što i jeste jer Rajović nema ni gram viška.

Evo kako Boban izgleda kada se skine, a 25. decembra napuniće 47 godina!

Usledili su urnebesni komentari, a samo neke od njih možete pogledati na fotkama ispod. Inače, možda i najviše urnebesan jeste onaj koji je ostavila jedna devojka koja je za Bobana napisala da je "Crnogorski Vin Dizel", sa čime su se mnogi i složili.

VIDEO: Boban Rajović brutalno ismejao Džaku i Šaćirija posle poraza od Švedske

(Telegraf.rs)