Aleksandrine ogromne grudi jedva stale u trougliće, gola guza sevala na plaži, a onda je odvezala bikini i pokazala tetovažu tamo dole! (FOTO)

Aleksandra Subotić se razgolitila na Jazu i nije je bilo briga za radoznale poglede kupača

Nakon što je povećala grudi, Aleksandra Subotić je jedva dočekala da se skine u bikini, a ovih dana joj to ide u prilog budući da uživa u letovanju na Crnogorskom primorju, kao i brojne javne ličnosti koje smo ovih dana slikali na moru.

Aleksandra se baškarila na Jazu, a prisutni su imali u šta i da gledaju. U seksi bikiniju pokazala je čime raspolaže, a sa njenih bujnih atributa malo ko je sa plaže skidao pogled.

Poznata po tome da voli da ističe obline i da redovno objavljuje provokativne slike, Aleksandri nisu smetali radoznali pogledi, a još manje koji kilogram viška koji je nabacila...

Grudi su joj bile nemirne, pa je morala s vremena na vreme da proveri da li je sve u redu i na svome mestu...

A tu je naravno i guza koju je Aleksandra u celosti pokazala, jer je tange podigla visoko iznad kukova, sve do struka...

Nije ronila, ali je kvasila glavu, na radost onih koji su gledali sa plaže, jer je potpuno pokazala čime raspolaže - i spreda i otpozadi!

Ukoliko niste znali za Aleksandrinu tetovažu na intimnom delu, evo prilike da je osmotrite...

Na kraju, Aleksandra se malo igrala u plićaku dok su je kupači posmatrali...

...a ona se više nego dobro zabavljala!

Kasnije, kada je legla na ležaljku, otkopčala je kupaći kako nikakvi tragovi ne bi ostali...a tangice malo više uvukla u guzu...

A onda je gornji deo skoro skinula, jer - što je sigurno, sigurno je!

Seksi fotografije na kojima je zgodna Sandra Afrika pokazala čime raspolaže dok je vozila skuter na jednoj od skrivenih budvanskih plaža pogledajte OVDE.

VIDEO: Koliko ste perverzni?

(i.cicovic@telegraf.rs/B.B.)