Bahati tatin sin vozi "lamborgini" 200 na sat, a sada bi i Soraja da "leti" sa njim! Zapao joj za oko, pa mu javno slala poljupce (VIDEO)

Starleta je putem video-snimka uputila srdačne pozdrave ovom bogatom mladiću

Momak koji je skrenuo pažnju na sebe tako što je na svom Instagram profilu na kojem se potpisuje kao "Bogati crni panter" kačio snimke gde u luksuznom "lamborginiju"  koji je dobio za svoj osamnaesti rođendan, a vredi čak 200.000 evra obilazi automobile i kamione na putu, dok kazaljka na satu za samo 15 sekundi dostiže i do 200 kilometara na sat, postao je jako popularan na društvenim mrežama.

Soraja u nikad brutalnijem izdanju: Ogromne grudi pucale u tesnom kupaćem, a onda se okrenula i pokazala guzu u krupnom planu! (FOTO)

Ovaj mladić navodno živi u Beogradu, a dane provodi tako što obilazi fensi kafiće i pravi fotke koje često kači na svoj Instagram.

Kako je ovakvim ponašanjem privukao veliku pažnju i prikupio mnogobrojne pratioce na društvenim mrežama, zapao je za oko i jednoj našoj popularnoj starleti, a u pitanju je Soraja Vučelić koja je putem video-snimka na svom Instagramu uputila pozdrave i poljupce ovom momku.

- Pozdrav za Rič blek pantera - rekla je Soraja.

Momak se zatim odmah pohvalio, pa je ovaj snimak objavio i na svoj Instagram.

VIDEO: Ovome je trebalo izvući uši dok je bio mali jer sada može da napravi haos

VIDEO: Isti junak samo što sada besna kola tera po njivama:

(Telegraf.rs)