Šlic nikad dublji! Milica Pavlović u neviđeno seksi izdanju proslavila 27. rođendan, okupila prijatelje i kolege (VIDEO) (FOTO)

Jedna od omiljenih pevačica Milica Pavlović proslavila je rođendan u jednom beogradskom hotelu, a niko nije ostao imun na njen savršen izgled - u belom

Atraktivna pevačica Milica Pavlović večeras je u jednom beogradskom hotelu okupila prijatelje i najbliže saradnike na proslavi svog 27. rođendana, koji je bio 11. avgusta. 

Milica je već godinama jedna od najangažovanijih pevačica u regionu, skandali je ne prate, a svoj privatan život trudi se da sakrije koliko god može. Ipak, zbog atraktivnog izgleda vezivali su je uz brojne muškarce, a ona i dalje tvrdi da njeno srce još niko nije ukrao.

Milica je na rođendanskoj žurki zablistala u skroz beloj kombinaciji koja je savršeno isticala njenu zavidnu liniju; u dugoj suknji sa velikim prorezom i beloj uskoj, kratkoj majici koja je otkrivala njen seksi, ravan stomak.

Seksi Milica Pavlović pokazala zanosno telo u minijaturnom bikiniju i raspalila maštu muškarcima! (FOTO)

Kao i uvek, bila je raspoložena i nasmejana, a najveće iznenađenje priredila joj je koleginica Ana Bekuta, koja ju iznenadila pojavivši se na slavlju iako joj je prthodno rekla kako "neće stići zbog obaveza".

Milica je pred našim kamerama otkrila da je sebi poželela zdravlje, kao i svojoj porodici i najbližim prijateljima, jer joj je to, kao i svakoj skromnoj devojci kakva je ona najvažnije.

- Dobila sam dosta zanimljivih čestitki, ali moram zadržati za sebe jer su napisane od strane ljudi koji me odlično poznaju. To su naše interne šale i anegdote, pa ne bih otkrivala. Čestitala mi je i jedna posebna osoba, ustvari dosta posebnih osoba - nasmejala se Milica, od koje ipak nismo uspeli da izvučemo ko je taj misteriozni, "poseban" muškarac.

Budući da je Stefan Živojinović nedavno izjavio kako je Milica jedina devojka sa estrade kojom bi mogao biti u vezi, pitali smo Milicu za komentar na tu temu, a nismo mogli da je usput ne pitamo i da li joj je mladi Živojinović čestitao rođendan.

- Iskreno, telefon mi je na spratu. Ako jeste, nikakav problem mi neće biti da vam pokažem tu čestitku. Nismo se čuli, vredno radimo, svakog dana sam na putu, a i odmori su u toku. Naravno da ćemo se i viđati, a i čuti - našalila se Milica za Telegraf.

Ovakva rođendanska slavlja, priznaje, dugo je priželjkivala, a konačno može odahnuti jer, kako kaže, više nije školarac.

- Moram da priznam da, kao školarcu, te žurke su mi jako nedostajale jer sam ja avgustovsko dete i uvek su svi bili na raspustu i morala sam da čekam septembar, ili da okupim ono što je ostalo dece u selu, kada bih slavila 11. avgusta. Tako da, sada, ove žurke mi teško ne padaju i smatram da taj jedan dan jednom godišnje mogu da se opustim sa svojim prijateljima i provedem ga na najbolji mogući način - kaže Milica, koja je navela da joj je pesma "Ja bez tebe ne mogu da živim" Halida Bešlića i dalje omiljena, pa bez nje neće proći ni večerašnje slavlje.

Pogledajte ko je sve, između ostalih, bio na slavlju:

(Dragana Janković, B.B.)