Nije uspela da sakrije emocije: Ilijana se rasplakala nakon seksa sa Božom! (FOTO)

Atraktivna plavuša rasplakala se posle intimnog druženja sa "lošim momkom"

Božidar Milovanović je uspeo da zavede jos jednu cimerku, atraktivnu plavušu Ilijanu. Naime, njih dvoje su tokom žurke razmenjivali zaljubljene pogleda, da bi se nešto kasnije opustili i poljubili naočigled svih stanara u vili Parova.

Boži nije dugo trebalo da nagovori plavušu na zajedničko tuširanje, te su takmičari otišli u tuš kabinu u kojoj su akcijali do ranih jutarnjih časova. Međutim, ono što je mnoge iznenadilo jesu suze koje Ilijana nije mogla da sakrije, a rasplakala se

posle intimnog druženja sa "lošim momkom".

Vladimir Tomović bio u vezi sa srpskom voditeljkom, bivšom devojkom Mikija Đuričića! (FOTO)

- Sve je ok, samo me pusti. Emotivnija sam ovih dana nego inače, iskuliraj samo, pravi se da nisi video da plačem - objašnjavala je Ilijana Boži.

Podsetićemo, Ilijana je u vili ispričala potresne detalje iz njene veze sa Dikom, te je istakla da se nada da će joj boravak u rijalitiju pomoći da zaboravi svoju bivšu ljubav.

Da li je upravo prisećanje na Diku razlog njenih suza, ili se Vagićeva razočarala u Božino seksualno umeće? Inače, Boži je Ilijana treća devojka u rijalitiju, a kako mnogi takmičari komentarišu, verovatno će biti i treća sreća.

(Telegraf.rs)