Milan Popović se oglasio nakon Severinih golih slika koje su procurile u javnost!

Posle novog skandala sa eksplicitnim sadržajem, oglasio se Milan Popović

Nekoliko golih fotografija Severine Kojić, bez cenzure, tokom jučerašnjeg dana osvanule su na jednom sajtu, nakon čega su brzinom svetlosti dospele u sve medije i počele su masovno da se šire društvenim mrežama.

Posle skandala, oglasio se biznismen Milan Popović, Severinin bivši partner i otac njihovog sina Aleksandra, koji kaže da ga ovo nije iznenadilo.

- Nisam bio u šoku. Zabrinjavajuće je kako neko ko je imao loše iskustvo sa privatnim fotografijama koje su dospele u javnost ponovo dozvoli sebi da bude toliko neodgovoran da se isti scenario ponovi. Pre svega kao roditelj deteta koje je nedavno krenulo u školu. Ponovo pravi snimke za koje zna da mogu da dospeju u javnost i da to može da šteti detetu - izjavio je Popović.

Na pitanje kako će zaštiti maloletnog sina Aleksandra od ovog skandala, poručuje:

- Ne mogu da ga zaštitim od cele situacije. Konsultovao sam se sa dečjim psihologom da bi znao kako da reagujem da zaštitim naše dete ukoliko bude ugroženo - objasnio je Milan.

U razgovoru je za RTL Danas Milan je prokomentarisao:

"Meni nikada nije takve fotografije slala. I mislim da je vrlo neozbiljno da je neko ko je imao već takvo iskustvo ponovo pravi takve fotografije. Ne ulazim u to ko je to objavio i odakle je to procurilo, ali je neozbiljno je da neko pravi takve fotografije pogotovo sada kad je roditelj", rekao je Milan Popović i dodao da bi sigurno sve uradio da se fotografije nikad ne objave da je to mogao da sprečiti.

Objasnio je i da ne zna kada su fotografije nastale.

Severinine gole slike pogledajte klikom OVDE.

VIDEO: Karići mokri "do gole kože" đuskaju u fontani

(Telegraf.rs/Blic)