"Imam njegove eksplicitne fotografije!" Nikolina Pišek otkrila ime muškarca čije nezgodne slike poseduje, a nije njen muž! (VIDEO)

- Sada je "mama daj ovo, daj ono. Ja bih kakila, ja bih piškila, pas nešto..." - kaže Nikolina objašnjavajući fazu kroz koju prolazi sa ćerkom Unom Sofijom

Voditeljka Nikolina Pišek otkrila je da uz svoju ćerku Unu Sofiju ponovo proživljava detinjstvo, te da joj je sada spremanje za izlazak - pakao.

Kako kaže, njena mlađa ćerka koju ima sa istoričarem umetnosti Vidojem Ristovićem liči na nju, i voli da se igra baš kako se ona igrala dok je bila mala.

Sve lepotice na jednom mestu! Mister X gala žurkom promovisao pilule na koje su poznate cice već navučene! (FOTO)

- Sada je mama "daj ovo, daj ono. Ja bih kakila, ja bih piškila, pas nešto"... Sada je pakao, pre je bilo lagano kad se spremam - rekla je voditeljka, pa je otkrila kakva je njena ćerka.

- Ona je teški kontraš, sve što ja kažem ona kontra uradi. Ona radi šta hoće, mora da lupi glavu u zid. pa će da shvati - kaže Nikolina.

Međutim, Nikolina je otkrila i ime čoveka čije eksplicitne fotografije poseduje, a nije njen muž! O kome se radi, te kompletan razgovor, pogledajte u našem videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)